Közlemény

Az FTC a vasárnap 16.30 órakor kezdődő, Nyíregyháza elleni bajnoki mérkőzés előtt az alábbiakra hívja fel szurkolói figyelmét.

Szurkolói kártyakiváltás: A mérkőzés napján 700 darab új szurkolói kártyát tud klubunk kiadni, kérjük, ennek figyelembe vételét. A Groupama Arénánál található regisztrációs központ reggel 9 órakor nyit ki. Továbbá felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzések napján a szurkolói kártya kiváltása 500 forinttal többe kerül.

Online jegyvásárlás: Az esetleges hosszas sorbaállás elkerülése érdekében arra biztatjuk - új szurkolói kártyával már rendelkező - drukkereinket, hogy vásárolják meg jegyüket online. Az online jegyvásárló felület éjjel-nappal rendelkezésre áll és ITT érhető el közvetlenül.

Helyszíni jegyvásárlás: Akik mégsem online kívánják megvásárolni jegyüket és már rendelkeznek új szurkolói kártyával, azok figyelmét felhívjuk arra, hogy a jegypénztár már 9 órakor kinyit a Groupama Arénánál. Aki teheti, időben vásárolja meg belépőjét a mérkőzésre, ne várjon a 14.30 órás kapunyitásra. Továbbá felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzések napján történő jegyvásárlás minden esetben - jegyfajtától függetlenül - 500 forinttal többe kerül.

www.fradi.hu

Megjegyzések