Öregfiúk - Győzelem a nyitányon

Öregfiúk csapatunk sikeresen kezdte a bajnokságot: Lipcsei, Wukovics, Szkukalek és Deszatnik góljával 4-2-re vertük az Ikarust.

Nagy várakozás előzte meg öregfiúk csapatunk mai, Ikarus elleni mérkőzését. Az Iker-pálya mellett szép számmal összegyűltek a szurkolók, ami nem is csoda, tétmérkőzésen ugyanis ebben a szezonban első alkalommal léptek pályára a mieink.

Az Ulicska - Szeiler, Telek, Milovanovic, Tóth R. – Szűcs M., Lipcsei, Lászka, Szkukalek – Wukovics, Deszatnik kezdő tizenegy kiválóan nyitotta a bajnokságot. A kapitány, azaz Lipcsei Péter akárcsak a kilencvenes, kétezres években, ezúttal is magabiztosan állt oda a Fradi számára megítélt szabadrúgáshoz, és tanítanivaló lövésével már a tizedik percben vezetést szerzett (1-0).

Nem kellett több öt percnél, már kettő volt az előny: Deszatnik beadására Wukovics érkezett megszokott módon, majd csatárunk okosan a kapuba bólintott (2-0).

Az első félidő hajrája és a második játékrész eleje is rosszul alakult azonban: egy-egy kapott góllal az Ikarus egyenlíteni tudott (2-2). Az elmúlt évtizedek klasszisaiból álló együttesünk azonban újra megrázta magát. Előbb Szkukalek lőtt okos gólt a balösszekötő helyéről, majd Deszatnik látványos találattal bebiztosította a győzelmet.

A mieink így 4-2-es sikerrel nyitották a bajnokságot, és célba vették a bajnokság megnyerését.

Öregfiúk bajnokság, I. osztály
FTC-Ikarus 4-2 (2-1)
FTC: Ulicska - Szeiler, Telek, Milovanovic, Tóth R. – Szűcs M., Lipcsei, Lászka, Szkukalek – Wukovics, Deszatnik
Cserék: Tolner, Bubcsó, Nagy Z., Márton, Berzeviczi, Vas
G.: Lipcsei, Wukovics, Szkukalek, Deszatnik

www.fradi.hu

Megjegyzések