Fradista szemmel: Nincs kegyelem!

Ez a nagyon hangzatos, mondhatni „ütős” mondat a Ferencváros legújabb projektjének a Fradi Energiaitalnak a szlogenje. Ennek az új együttműködésnek, illetve az új Fradi terméknek a sajtó bemutatásával kezdődött a szombat esti Fradi-Pécs felvezetése.
Az ötlet kiváló, mint ahogy a többi Fradi termék kiválasztása és bevezetése is telitalálat. Reménykedjünk benne, hogy meghozza ez az új - egyébként nagyon ízletes - konstrukció is a várva várt sikert. A Fradi hivatalos oldalán, illetetve a Fradi média net csatornáján megtekinthető az a nagyon profi, szuper reklámfilm, amit készített a Fradi a termék promótálására.


Érdemes megnézni, nagyon jól sikerült!
Szóval nincs kegyelem ez az új szlogen, sőt Doll mester is azt hangoztatta a mérkőzést megelőzően, hogy az úgynevezett gyilkos ösztönt szeretné látni a srácok szemében. Ennek jegyében kezdtük tehát a Pécs elleni mérkőzésünket, bár a győzelem megszerzése kötelező volt, azért egy kicsit óvatosan álltam jómagam is ehhez a találkozóhoz, hiszen pár héttel ezelőtt a Debrecen otthonában győzött a Wéber csapat, nem kis meglepetést okozva.
Jól, összeszedetten kezdtük a játékot, de igazán nagy gólszerzési lehetőségeket nem tudtunk kialakítani. Meddő mezőnyben játszottunk, valahogy az utolsó átadások nem akartak összejönni. Szerencsére viszonylag gyorsan meg tudtuk szerezni a vezetést: egy nagyszerű Cukic passzt vágott be Nagy Dominik egykori csapatának a hálójába, első élvonalbeli találatát szerezve ezzel.
A gólt követően a Pécs nem igazán akart kinyílni, mi pedig továbbra sem tudtunk igazi gólhelyzetet teremteni.
A második játékrészben egy lapáttal rá tettünk, volt is 2-3 nagyobb helyzetünk, de csak a mérkőzés hajrájában sikerült Busai révén megszerezni a mindet eldöntő második találatot.
Mindenképpen megérdemelt volt a győzelmünk, talán maradt egy két gól a srácokban, ami nem is árt hiszen a hét végén Debrecenbe látogatunk. A találkozóról írva ki kell emelnem, hogy bemutatkozott Popov Patrik, aki még nem töltötte be a 17. életévét! Régen volt már ilyen, hogy egy ennyire fiatal, saját nevelésű játékosunk be tudjon mutatkozni az élvonalban!
Sok sikert Patrik!
Jegyzőkönyv:
FTC-PMFC 2-0 (1-0)
Nézőszám: 6023
FTC: Dibusz - Dilaver, Pavlovic, Nalepa, Bönig - Cukic (Busai, 79.), Nagy Dániel (Ugrai, 73.) - Nagy Dominik (Popov, 87.), Gera, Somalia - Böde
PMFC: Poleksic - Nagy J., Balogh B., Romic, Mohl - Horváth A. (Gránitz, 82.), Frőhlich (Manjrekar, 89.), Márkvárt, Kővári - Szatmári, Wittrédi (Heffler N., 46.)
Sárga: Cukic (13.), Márkvárt (20.), Romic (43.), Mohl (58.), Szatmári (70.)
G.: Nagy Dominik (12.), Busai (83.)
A gyilkos ösztön egyelőre még várat magára, de ezen az estén a Pécsnek nem kegyelmeztünk annyi bizonyos. Az igazán nehéz feladatok azonban még csak most következnek, mindjárt vasárnap az első a Nagyerdei Stadionban!
Hajrá Fradi!     
                      
Csépányi Balázs

Megjegyzések