Folytatódik és bővül a Magyar Telekom és az FTC együttműködése

NB I-es férfi labdarúgócsapatunk mellett a vízilabdát, a jégkorongot, a női labdarúgást és a férfi torna szakosztályt is támogatja a Telekom.
A Ferencvárosi Torna Club és a Magyar Telekom újabb, négy évre szóló megállapodást írt alá, amelynek keretében már nemcsak a férfi, hanem a női labdarúgást, valamint a vízilabda, jégkorong és férfi torna szakosztályokat is támogatja a vállalat.

A Telekom a szerződés aláírásával a Ferencvárosi Torna Clubbal korábban megkezdett együttműködését kívánja elmélyíteni és kiterjeszteni. A vállalat 2014 óta támogatja az FTC labdarúgó utánpótlás-nevelését, 2015-től a felnőtt férfi futballcsapatot a Ferencvárosi Torna Club kiemelt támogatójaként, az új megállapodás alapján pedig az FTC főtámogatójaként, a női labdarúgó, a vízilabda, a jégkorong, valamint a férfi torna szakosztály névadó támogatójaként is hozzájárul a klub sikereihez.

A most bejelentett megállapodás illeszkedik a Telekom általános szponzorációs stratégiájához, az anyavállalat nemzetközi szintű támogatási rendszeréhez: az ország vezető telekommunikációs szolgáltatójaként a cég a hazai sportélet legnépszerűbb és legsikeresebb szereplőinek – a Ferencváros Torna Club mellett a Magyar Olimpiai Csapat és a Telekom Veszprém – munkáját segíti.

A vállalat a szponzoráció keretein belül az FTC Aktív Szurkolók Programját is támogatja, ezen kívül pedig számos digitális megoldással – mint például 360°-os tartalmak a pályáról, VR aktivitások vagy az E-szurkolói program – teszi még izgalmasabbá a szurkolói élményt.

A főtámogatói szerződés ünnepélyes aláírásán Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója elmondta:

A Magyar Telekom büszke arra, hogy az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb hazai sportegyesület partnere lehet. Nagyon örülünk annak, hogy hozzájárulhattunk a Ferencváros eddigi eredményeihez, és ezáltal mintegy 1,7 millió, az FTC sporttevékenységét figyelemmel kísérő magyar életében jelenhetett meg a Telekom márka. Reméljük, hogy a támogatás kiterjesztése és a közösen indított aktív szurkolói program révén még több ember érzi át a sport fontosságát és még többen leszünk büszkék a sportban elért eredményeinkre.

A Fradi labdarúgócsapata évek óta ismét a magyar futball élvonalában van. A siker a kemény munka mellett a szponzorok érdeme is, hiszen a támogatásukkal magas színvonalú körülményeket biztosíthatunk a sportolóinknak – tette hozzá Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke. – Megtisztelő számunkra, hogy a Magyar Telekom, Magyarország vezető telekommunikációs szolgáltatója ismét bizalmat szavazott a klubunknak, és most már nemcsak a férfi labdarúgás, hanem más, egyre sikeresebb és népszerűbb szakosztályaink is új támogatóra találtak. Bízunk benne, hogy együtt még többre leszünk képesek, és több sportágban is egy még sikeresebb időszak veszi most kezdetét! Reméljük, ebben a szezonban visszahódítjuk a magyar labdarúgó bajnokság dobogójának legfelső fokát is! – mondta Kubatov Gábor.
www.fradi.hu

Megjegyzések