Sárvár-FTC 0-4

Labdarúgó-csapatunk Finnbogason triplájával és Böde góljával 4-0-s győzelmet aratott a Sárvár otthonában, így továbbjutott a Magyar Kupában.
I. félidő

Finnbogason volt az első percek legaktívabb játékosa. A 3. percben épp csak mentettek előle, az 5. percben kapura fejelt, ám a kapus védett, a 9.-ben pedig közeli lövését blokkolták. A 11. minutumban aztán csak összejött neki a gól: Heister adott be a kapu elé élesen balról, Finnbogason érkezett, és közelről, becsúszva a kapuba lőtt (0-1).

Nem sokkal később ismét eredményesek lehettünk volna, ám Blazic fejesét Horváth kapus vetődve hárította. A 32. percben az első hazai helyzet is megvolt: Kun lőtt a 16-os jobb csücskétől a jobb felső fölé.

Az első játékrészben még egy nagyobb lehetőségünk volt. Csernik beadása után Varga fejelt a hosszú felé, Böde már a kapuba lőtt volna, amikor az utolsó pillanatban mentettek előle.
II. félidő

A játékrész elején gyorsan sikerült növelni az előnyünket: Bödéhez jutott el a labda a 16-oson belül, csatárunk pedig az ötös bal sarkáról a hosszúba lőtt (0-2). Ezt két kisebb sárvári lehetőség követte: Fidert Heister szerelte a 16-oson belül, Hoós beadása után pedig kifejelték a mieink a labdát.

A 72. percben Petrjak baloldali beadása után jutott el Vargához a labda, ő egyből lőtt, de oda tudtak lépni, így a labda lelassult, Horváth védeni tudott. Nem sokkal később meglőttük a harmadikat is: nagy kavarodás végén Finnbogason elé került a labda, aki közelről a kapuba lőtt (0-3). Ezt követően pedig mesterhármasa is meglett izlandi játékosunknak, aki Csonka beadása után is betalált (0-4).

A vége már nem változott, 4-0-val jutottunk tovább a Sárvár ellen a Magyar Kupában. Sorsolás este, amiről természetesen beszámolunk a fradi.hu-n.


Magyar Kupa, 7. forduló
Sárvár-FTC 0-4 (0-1)
Sárvár: Horváth B., Nyírő, Hoós, Kun, Skriba (Varga K., 50.), Takács Á. (Fider, 49.), Maráczi, Pados, Németh E. (Koronczai, 73.), Horváth, Graszl
FTC: Holczer - Csernik, Takács, Blazic, Heister (Csonka, 66.) - Sigér (Spirovski, 46.), Rodriguez - Varga R., Finnbogason, Gorriaran (Petrjak, 71.) - Böde
G.: Finnbogason (11., 82., 89.), Böde (50.)

Megjegyzések