Ezeket olvasták 2018-ban - az év leglátogatottabb cikkei

Sergei Rebrov kinevezése, Thomas Doll távozása és Davide Lanzafame megszerzése is bekerült a legjobbak közé.

Az elmúlt évekhez hasonlóan 2018-ban is a Ferencváros szurkolói voltak a legkíváncsiabbak csapatukra, így ismét rengetegszer látogattak el klubunk hivatalos felületeire - legyen szó honlapunkról, a fradi.hu-ról vagy Facebook- és Instagram-csatornánkról, nem beszélve a Fradi TV-ről.

Az év végéhez közeledve összeszedtük, mely tartalmak voltak a leglátogatottabbak ebben az esztendőben. Azaz kiderül: mely cikkekre kattintottak a legtöbben.

1. Távozik Thomas Doll

Egy edzőváltás mindig az egyik legfontosabb esemény egy csapat életében, így aligha meglepő, hogy Thomas Doll távozása vonzotta a legtöbb kattintást. Német trénerünk hazai fronton mindent megnyert együttesünkkel, ám a nemzetközi porondon nem jöttek a várt eredmények, így augusztus végétől immáron Sergei Rebrov irányítja a mieinket. Eddig nem is lehet panasz ukrán edzőnkre: az NB I-et öt ponttal vezetjük, versenyben vagyunk a Magyar Kupáért, Davide Lanzafame személyében pedig Fradi-játékos vezeti a góllövőlistát is.

2. Szakosztályi bérletárusítás

Akciónk hosszabb ideig zajlott, ám így is kiemelendő, hogy mennyien érdeklődtek cikkünk, így pedig természetesen a szakosztályi bérletek iránt. Ezt jól bizonyítja, hogy a jégkorongozóknál az összes bérlet elfogyott, míg a női kézilabdázóknál és az idén mindent bezsebelő férfi vízilabdásainknál is sokkal több fogyott az előző években megszokottnál.

3. Élő közvetítések: FTC-Ulsan 2-1, 4. FTC-Slaven Belupo 3-2, 5. FTC-Lokomotiv Moszkva 2-1

A 3., 4. és 5. helyen (sőt, lejjebb a 8. pozícióban is) egy-egy élő közvetítés áll. Megszokhattuk, hogy szurkolóink nemcsak a szezon közben követik óriási érdeklődéssel labdarúgócsapatunkat, hanem idényen kívül is. Sőt, mivel ilyenkor nem láthatják hétről hétre kedvenceiket, így ebben az időszakban még nagyobb a figyelem a csapat körül. Ezt bizonyítja, hogy a törökországi és a spanyolországi edzőtáborból is közvetítettünk egy-egy rendkívül látogatott meccset, de a Népligetben rendezett, Belupo elleni összecsapásunk is sok kattintást hozott.
6. Megújult a webshop

Szintén örömteli, milyen lelkesedéssel vásárolnak drukkereink Fradi-termékeket a Fradi Shopban, illetve webshopunkban. Megújult webshopunk is hatalmas érdeklődést “generált”, és ez azóta sem változott.

7. Lanzafame a Fradiban

Davide Lanzafame megszerzése óriási fegyvertény volt a nyári átigazolási időszak alatt. Ez már akkor sem volt kérdés, de azóta szerzett rendkívül fontos góljai (lehet-e valaha elfelejteni a derbin lőtt bombáját?) ezt újra és újra bizonyítják. Olasz csatárunknak nem kellett sok a beilleszkedéshez, fél év után már vezeti a góllövőlistát, és reméljük, első szezonjában megtapasztalja, milyen érzés bajnoki címet nyerni a Fradival. Igazolása pedig a fradi.hu-n is komoly számokat ért el.
8. FTC-Rijeka 0-1

9. Egy százalék

Szintén hosszabb távú kampányunk, amikor szurkolóink segítségét kérjük, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával támogassák az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítványt! Drukkereink pedig nagy összefogással, minden esztendőben meg is teszik ezt, hogy a Fradi fiataljainak magas színvonalú sporttevékenységét támogassák.

10. Sztáredző a Fradiban

Sergei Rebrov érkezésének a bejelentése is TOP10-es lett, ami a látogatottsági számokat illeti. Ukrán edzőnk pedig szigorú és kemény munkával, illetve eredményes játékkal hálálja meg azóta is szurkolóink nagy várakozását.
www.fradi.hu

Megjegyzések