Világbajnokot igazolt a Ferencváros!

Már a héten csatlakozik a Ferencváros keretéhez az egyik legtehetségesebb magyar kézilabdázó, aki másfél plusz kettő éves szerződést köt klubunkkal.

Számos sérültje és egyéb okok miatt az elmúlt hetekben igazán nehéz helyzetbe került női kézilabdacsapatunk, nemrégiben pedig vezetőink nyíltan ki is jelentették, hogy a lehetőségeink javítása érdekében igazolásokat terveznek. Noha a téli időszakban, vagyis idény közben ez különösen nehéz, most mégis jó hírről számolhatunk be: 2018. december 12-től kezdődően Klujber Katrin másfél plusz kettő éves szerződést köt a Ferencvárossal.

A DKKA-tól érkező balkezes kézilabdázó 1999. április 21-én született, és fiatal kora ellenére a Dunaújváros egyik legjobbja volt már az előző szezonban is, amikor a negyedik helyen záró csapatának házi góllövőlistáján ötödik lett. A nyáron az emlékezetes junior világbajnokságon az aranyérmes magyar válogatott húzóembere volt, ötven góljával a legeredményesebb magyar lett, illetve a teljes mezőnyt figyelembe véve is csak négyen voltak nála jobbak ebben a mutatóban.

„Nagyon örülök, hogy újabb magyar tehetséggel, újabb junior világbajnokkal erősödik a Ferencváros, az pedig különösen fontos számunkra, hogy már most csatlakozik a kerethez – mondta Bognár László, a Ferencváros kézilabda szakosztályának ügyvezető igazgatója. – Katrin az elmúlt években bizonyította, hogy nagyon tehetséges, és bízom benne, hogy a Fradiban még tovább fejlődik. Külön szeretném kiemelni, hogy hálásak vagyunk a DKKA-nak, amiért rendkívül korrekt tárgyalássorozaton lehetünk túl, végig segítőkészen álltak az ügyhöz, ezért valósulhatott meg a szezon közben Katrin klubváltása.”
Az interjú Klujber Katrinnal ITT olvasható el.
www.fradi.hu 

Megjegyzések