A csalódott Dibusz őszintén beszélt a derbiről

Dibusz: „Csalódottak vagyunk, nagyon közel volt a győzelem”
Labdarúgócsapatunk 1-1-es döntetlent játszott az Újpesttel, kapusunk, Dibusz Dénes csalódott volt a mérkőzés után, különösen amiatt, hogy az utolsó pillanatban egyenlített ellenfelünk.

- Természetesen csalódottak és dühösek vagyunk, hiszen nagyon közel voltunk hozzá, hogy megnyerjük a derbit - mondta Dibusz Dénes a találkozót követően. - Az utolsó pillanatban mindig szörnyű érzés gólt kapni, most sincs ez másképp. Sok esetben sikerült tisztázniuk a védőknek vagy nekem, az utolsó esetben sajnos nem. Szép lett volna úgy kezdeni az új évet, hogy a Honvéd után az Újpestet is legyőzzük, de ez most sajnos nem jött össze, a jövő héten nyernünk kell Debrecenben.

A MOL Vidi veresége miatt annak ellenére növelni tudtuk az előnyünket a tabellán, hogy nem sikerült a győzelem, kapusunk szerint minden pontért meg kell küzdenünk a továbbiakban is.

- A Vidi példája mutatja, hogy nem egyszerű folyamatosan nyerni a találkozókat. A tavaszi két forduló után nőtt az előnyünk, ennek örülhetünk, de sok mérkőzés van még hátra, és bár most még kevésbé tudjuk ezt értékelni, ennek az egy pontnak is lehet jelentősége a későbbiek folyamán.
www.fradi.hu

Megjegyzések