Kubatov Gábor egyértelmű üzenetet küldött

Neki sem teszik a tavaszi teljesítmény.
A 2-1-re elveszített debreceni bajnoki mérkőzés után a FradiMédia exkluzív gyorsinterjút készített az FTC elnökével, Kubatov Gáborral – EXKLUZÍV INTERJÚ!

Amint arról ITT beszámoltunk, listavezető labdarúgócsapatunk az NB I legutóbbi játéknapján 2-1-es vereséget szenvedett a Debrecen otthonában. A csapat ezzel a három tavaszi fordulóban egy győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget szerzett, a megszerezhető kilenc pontból pedig mindössze négyet gyűjtött be. A mérkőzés után a FradiMédia klubunk elnökét, Kubatov Gábort kérdezte a kialakult helyzetről.

- A tavaszi idényből eddig eltelt három forduló alatt egy győzelem, egy döntetlen, és egy vereség a Ferencváros mérlege. Elégedett a csapat teljesítményével?

- Természetesen nem, nem lehetünk elégedettek ezzel a teljesítménnyel! Mindannyian azt reméltük, hamarabb áll össze a csapat. Sok új játékos érkezett a télen, akinek a beépítése, most úgy tűnik, nem egyszerű. Jól tudtuk, jól tudjuk, nagyon nehéz bajnokságot nyerni. Biztos vagyok benne, hogy meg fogunk izzadni minden egyes pontért, ahogy meg fogunk szenvedni azért a harmadik csillagért, a harmincadik bajnoki címért, de talán éppen ez teszi értékessé. A megszerzett pontok száma sem elegendő, de a mutatott játék miatt se lehetünk elégedettek, megértem a szurkolóinkat, ha most csalódottak. Sokkal többet vártam a tavaszi mérkőzésektől, nagyon bíztam abban, hogy az ősz óta eltelt idő alatt, beleértve a kéthetes törökországi edzőtábort, és az igazolásokat is, már legalább részben összeáll a csapat karaktere, és sokkal hamarabb viszontláthatunk valamit abból az építkezésből, ami ahhoz vezet, hogy a nyáron a korábbi éveknél eredményesebbek lehessünk a nemzetközi porondon is. Végső soron ugyanis a bajnoki cím megszerzése mellett továbbra is ez a fő célunk.

- Mit szól ahhoz, hogy a szurkolók a debreceni mérkőzést követően hangot adtak az elégedetlenségüknek?

- Teljes mértékben megértem a szurkolóink elégedetlenségét, még egyszer mondom, én magam is sokkal többet vártam a csapattól a látottaknál. Az egész klub nevében nagyon köszönöm a drukkereknek, hogy ennyien elutaztak ilyen messzire is, és fantasztikus hangulatot teremtettek, a mérkőzés alatt folyamatosan buzdították a játékosokat és a végén természetesen elmondták a véleményüket a látottakról, de ez így korrekt. Egyúttal azt szeretném kérni tőlük, hogy továbbra is tartsanak ki a csapat mellett, mert egyrészt nagy szükség van a támogatásukra, másrészt meggyőződésem, hogy a befektetett munka meg fogja hozni a kívánt eredményt. Mindannyian egy sikeres, a nemzetközi porondon is eredményes Ferencvárost szeretnénk látni.
www.fradi.hu

Megjegyzések

  1. Nem éppen magyar edző és magyar játékosok kellenének, akik tudnak egymással kommunikálni, megértik egymást és van Fradi-szívük?! Régen magyar focistának is dicsőség volt a Ferencvárosban játszani, ezek a migrik azt sem tudják mi a Ferencváros, a jó pénzért ellötyögnek a pályán alibi focit játszva...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése