Rebrov titkokat árult el a Loki elleni meccsről

Vezetőedzőnk szerint labdarúgócsapatunk fizikálisan készen áll a következő kihívásokra, és az új játékosok is beilleszkedtek együttesünkbe.

Az NB I 21. fordulójában listavezető labdarúgócsapatunk Debrecenbe látogat. A hajdúsági találkozó lesz az első abból az ötmeccses sorozatból, amelyet két héten belül fog játszani Sergei Rebrov együttese, hiszen február 20-án és 26-án kupameccseket vívunk a Kisvárda ellen.

A legfontosabb az, hogy fizikálisan készen állunk a kihívásokra. Ezen a téren az első két bajnoki mérkőzés között is sokat javultunk. Természetesen még volt pár félreértés a pályán, nem mindig értették meg egymást a játékosok nyomás alatt. Összességében viszont elmondhatom, hogy elégedett vagyok a csapattal az első két bajnoki után, és bízom benne, hogy a DVSC elleni találkozó után is ugyanezt mondhatom majd el – mondta vezetőedzőnk.

Természetesen fontos egy csapatnál, ha ennyi találkozót játszik, hogy legyenek variálási lehetőségek. Ebben pedig az új játékosainknak is fontos szerepe lehet.

Mindig nehéz egy játékosnak, ha új csapatához csatlakozik. Egyelőre elégedett vagyok, jó játékosokról van szó, akik értik, mit szeretne játszani az együttesünk. Az elmúlt két találkozón máshogy operáltunk a támadásoknál, ez volt a legfontosabb, hogy ebben szokjon össze a csapatunk. Biztos vagyok benne, hogy az újak segíteni tudnak és erősségei lesznek együttesünknek. Látom minden edzésen, ahogy hajtanak. Fontos ilyenkor, hogy tudjunk változtatni a csapaton. Erős keretünk van, ezért tudunk szükség esetén más játékosokkal próbálkozni. Készen állunk az elkövetkező találkozókra – fejezte be vezetőedzőnk.

NB I, 21. forduló
DVSC-FTC
Szombat, 14.00
Debrecen, Nagyerdei Stadion

Magyar Kupa-nyolcaddöntő, 1. mérkőzés
FTC-Kisvárda
Szerda, 18.00
Groupama Aréna
Jegyek: online ITT, személyesen a Groupama Aréna Jegypénztárában (K-P.: 10.00-18.00; Szo.: 9.00-13.00)
www.fradi.hu

Megjegyzések