Retteghet a Diósgyőr!

Újra fradista a forduló legjobbja!
A labdarúgó NB I 22. fordulójának legjobb játékosa Ivan Petrjak lett!

Együttesünk kiváló első félidőt produkált a Puskás Akadémia ellen, ám akkor még hiányzott a gól. A második játékrészben aztán megjöttek a találatok, négyszer is bevettük ellenfelünk kapuját, Fernando Gorriaran, Ivan Petrjak, Tokmac Nguen és Mikalai Sihnevich is eredményes volt, utóbbi két játékos az első gólját szerezte tétmeccsen Fradi-mezben.
Csapatként és egyénileg is kiválót nyújtottak labdarúgóink, a forduló legjobb játékosa a második gólunkat szerző Ivan Petrjak lett, mivel ő érte el a legnagyobb InStat-indexet (371-est) a hétvégén, azaz neki lett a legmagasabb a teljesítménymutatója az InStat statisztikai elemzőrendszer alapján az NB I teljes mezőnyében.
A forduló harmadik legjobbja Gorriaran (336-os index) volt, aki büntetőből betalált a meccsen, és három listán is az élen végzett! Ő nyerte meg a legtöbb párharcot (14-et) a fordulóban, övé volt a legtöbb sikeres csel (9), és ő szenvedte el a legtöbb szabálytalanságot (10-et) is.
A forduló top 5 játékosa közé bekerült Marcel Heister is, aki a negyedik legjobb lett a 324-es mutatójával. Balhátvédünk megnyert 12 párharcot, 55 pontos passza, 29 sikeres támadópassza volt, és elszenvedett 5 szabálytalanságot is.
A találkozó során hatalmas nyomást helyeztünk ellenfelünkre, 25 lövésünkből 13 eltalálta a kaput, ráadásul 11 szögletet is elvégeztünk. A találkozó során ráadásul kiemelkedő futóteljesítményt hajtottak végre játékosaink, erről sportmenedzserünk, Hajnal Tamás beszél.
www.fradi.hu

Megjegyzések