Rebrov meglepő dolgot mondott a Haladásról

Sokkal fontosabb meccs lesz ez, mint sokan gondolnák...
Sergei Rebrov elmondta, már kezdi azt látni a játékosoktól, amit hozzáállásban és akaratban elvár.
- Megnéztük a MOL Vidi elleni találkozó tanulságait, de mélyebben nem most foglalkozunk vele, mert a visszavágó csak áprilisban lesz, most már a Haladás elleni találkozóval foglalkozunk. Sokkal fontosabb meccs lesz ez, mint sokan gondolnák, ezt meg kell értetnem a játékosokkal is. A válogatott szünet előtt egy olyan csapat jön hozzánk, amely megnyerte az előző két bajnokiját - mondta Sergei Rebrov.

Vezetőedzőnk úgy érzi, sokat lépett előre a csapat az elmúlt időszakban, valamint a csapaton belüli konkurenciaharcról is szót ejtett.

- A bajnokság nagyon hosszú, ezért fontos a kiegyensúlyozott teljesítmény. Fejlődtünk az elmúlt hetekben, láttam a játékosokon a vágyat, hogy intenzív teljesítményt akarnak nyújtani. Már kezdem azt látni, amit elvárok hozzáállásban és akarásban, de természetesen még sok mindent kell javítani. Az én hozzáállásom az, hogy nincsen fix kezdő tizenegyünk. Mindenkinek éreznie kell a konkurenciát, aztán az edzéseken és a meccseken kiderül, hogy ki a jobb. Ha valaki úgy érzi, biztosan játszik a hétvégén, az nem jó, mert akkor nem hajt annyira, nem ad bele mindent. Korábban is többször említettem, mindenhova két, egyforma képességű játékos kell.
www.fradi.hu

Megjegyzések