Labdarúgócsapatunk a világ legjobbjai között!

 A tények makacs dolgok...
 Az elmúlt öt mérkőzést vizsgálva a mienk a negyedik legjobb formában lévő labdarúgócsapat a világon!

Labdarúgócsapatunk nehéz mérkőzésen 1-0-ra nyert szombaton a Kisvárda otthonában. Sergei Rebrov együttese ezzel zsinórban az ötödik győzelmét aratta a bajnokságban, így világszinten is kiemelkedő sorozatot tudhat a magáének.
A széria a Puskás Akadémia 4-0-s legyőzésével kezdődött, majd a Diósgyőr elleni 7-0-val, az MTK 3-1-es legyőzésével és a Haladás 2-0-s felülmúlásával folytatódott a szombati siker előtt.
A világ összes első osztályú labdarúgó-bajnokságát vizsgálva jelenleg 28 olyan csapat van, amely megnyerte a legutóbbi öt mérkőzését, de közülük csak hárman állnak jobb gólkülönbséggel, mint mi. A walesi The New Saints (23-0), a gibraltári St Joseph's FC (25-4) és a montenegrói Buducnost Podgorica (20-1).
Az elmúlt öt mérkőzést vizsgálva tehát a negyedik legjobb csapat vagyunk a világon, ezeken a találkozókon mindig nyertünk, 17 gólt szereztünk és Dibusz Dénesnek csupán egyszer kellett maga mögé nyúlnia a hálóba a labdáért.
A top 10-be bekerült többek között a francia PSG (17-3-as gólkülönbség), az angol Manchester City (13-1), de szintén öt győzelmével a 13. helyen áll a spanyol Barcelona (14-4).
Kiváló formánkat jövő héten a Paks ellen folytathatjuk hazai pályán az NB I-ben, ám előtte szerdán még vár ránk egy fontos találkozó a MOL Vidi ellen, idegenben a Magyar Kupában.

Megjegyzések