Gorriaranért kétmilliós ajánlat érkezhetett

 Hamarosan új csapatban folytathatja pályafutását az uruguayi Fernando Gorriarán – a hírek szerint akár kétmillió eurót is kaphat érte a Ferencváros.
A 24 éves középpályás, Fernando Gorriarán két esztendővel ezelőtt, 2017 nyarán érkezett a Ferencvároshoz az uruguayi River Plate együttesétől, első évében az NB I-ben 28 mérkőzésen játszott, míg legutóbb 24 bajnokin kapott bizalmat, és két gólig jutott.
Mint beszámoltunk róla, a játékos a napokban az egyik uruguayi rádió vendége volt, s elmondta: „Az év második felében másik csapatban folytatom a pályafutásomat.”
Ezt a hírt közösségi oldalán is megosztotta, ám a zöld-fehérek ezzel kapcsolatban annyit válaszoltak, hogy az FTC átigazolással kapcsolatos ügyekben kizárólag a klub hivatalos kommunikációs felületén  teszi közzé a végleges álláspontját.
Hallani, a hatszázezer euróért átigazolt középpályásért kétmillió eurós ajánlatot kapott a klub – ha ez igaz, a Ferencváros jó üzletet csinál.
A balonlatino.net már a szezon közben is azt fejtegette, hogy Gorriarán a nyáron válthat, míg friss cikkében már arról ír, hogy az öt európai topliga (az angol, a francia, a német, a spanyol és az olasz élvonal) valamelyikében folytathatja, a játéka megérett az előrelépésre. Azt is hozzáteszik, ha sikerül a váltás és állandósítani tudja a jó teljesítményét, Óscar Tabárez szövetségi kapitány figyelmét is felkeltheti.
Gorriarán egyébként jelenleg Mexikóban tölti a szabadságát, erről több képet is megosztott közösségi oldalain.
www.nso.hu

Megjegyzések