Tovább nehezedett a csapatunk dolga

És még ez is...
Két támadónk is az eltiltását tölti a Ludogorec ellen.

Két játékosára nem számíthat Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője a Ludogorec elleni párharc első meccsén, Mikalaj Szihnyevics és Isael is korábbi klubjában kapott piros lapja miatt nem állhat az ukrán szakember rendelkezésére. 
A támadósorban két eltiltott játékosa is lesz az FTC-nek a bolgár Ludogorec elleni BL-selejtező első meccsén, sőt egyikük még a visszavágót is kénytelen lesz kihagyni.
Mikalaj Szihnyevicset még decemberben, a BATE játékosaként állították ki a PAOK elleni Európa-liga-mérkőzésen, a labdarúgót az UEFA két nemzetközi klubmérkőzésről eltiltotta. A BATE februárban folytatta El-szereplését, de Szihnyevics addigra a Ferencvároshoz szerződött, így magával hozta eltiltását is.
Isael tavaly augusztusban a Kajrat Almati színeiben kapott piros lapot a Sigma Olomouc ellen lejátszott El-selejtező 94. percében. A kazah klubnak ez volt a búcsúmeccse az előző idényben. Mivel az UEFA nyilvános üzenőfalára Szihnyeviccsel ellentétben nem került fel, hogy több mérkőzésre szóló eltiltást kapott, az ő eltiltása feltételezhetően a piros lapért járó automatikus egy mérkőzés.
www.nso.hu

Megjegyzések