Újabb komoly bejelentések!

Alakul a csapat!

Bőle Lukács 2017-ben érkezett az FTC-hez a román első osztályban szereplő CSMS lasi csapatától.

Az első Fradiban töltött szezonjának nagy részét sérülés miatt ki kellett hagynia, de 2018-ban megerősödve tért vissza és hamar együttesünk alapemberévé vált. A sikeres, 2018/19-es szezonban 25 bajnoki meccsen lépett pályára és három góllal, valamint hét gólpasszal is segítette csapatunkat a harmincadik bajnoki címhez.

A 29 esztendős, támadó felfogású, ballábas játékos legkedveltebb pozíciója a középpálya bal oldala, de tud játszani középen, illetve a jobb szélen is.

Bőlével hamarosan videós interjút láthatnak a fradi.hu-n!
Névjegy
Név: Bőle Lukács
Születési hely, idő: Marcali, 1990. március 27.
Korábbi klubjai: Marcali Focisuli, MTK, Rákóczi Utánpótlás Egyesület, Kaposvári Rákóczi FC (2009-2014), CSMS Iasi (román, 2014-2017)

Blazic: „Hiszek a csoportkörben, ezért is maradtam”
 
26 éves szlovén válogatott védőnk hiszi, hogy sikereket érhet el a csapattal.
Ahogy korábban megírtuk, válogatott hátvédünk, Miha Blazic új szerződést írt alá péntek délután a Ferencvárossal. A gólerős védő a Fradi Médiának adott interjújában beszélt céljairól, a Bajnokok Ligája-selejtezőkről és rövid pihenőjéről.
 


Leandro és Miha Blazic után szombaton újabb játékosunk, Bőle Lukács is meghosszabbította a szerződését. Emellett korábban már bejelentettük Oleksandr Zubkov kölcsönvételét, a szlovák válogatott Michal Skvarka és Szécsi Gergő átigazolását
www.fradi.hu

Megjegyzések