A románok is kipipálva

Kiütöttük ellenfelünket. Így tovább srácok!
Négy gólt vágtunk, kiütöttük a Craiovát!
 
Labdarúgócsapatunk újabb magabiztos, ezúttal négygólos győzelmet aratott.
NB I-es labdarúgócsapatunk egy nappal az FK Príbram elleni győzelme után a román első osztályú Craiova csapatával játszott edzőmérkőzést második ausztriai edzőtáborában.
Első félidő

Az első lövés a románokhoz fűződött, de Serban távoli lövése elment a kapunk mellett, ezt követően Sihnevich lefejelt labdája után Rui Pedro lőhetett, de blokkolták. A 10. percben Rui Pedrót rántották le tizenhatoson belül, de a játékvezető nem fújt tizenegyest. Tíz perccel később Briceag szélről érkező labdáját szerezte meg Dibusz Fortes elől.

A 27. percben Constantin szabadrúgására zárt össze jól az Isael-Szerető sorfal, utána Briceag lőtt fölé. Ezután Civic ment fel a baloldalon nagy iramban, pontos beadásába SIhnevich tudott belefejelni, de nem ért kaput. Közvetlenül ezután Isael szabadrúgása a kapufáról pattant ki. Hat perccel a félidő vége előtt Rui Pedro hozta helyzetbe Sihnevichet, de már les volt. A 43. percben Constantin kapáslövésénél kellett nagyot védenie Dibusznak. A félidő utolsó percében aztán megszereztük a vezetést! Isael tizenhatoson belülre tartó passzába Botka ért bele, majd Rui Pedro közelről betalált!

Második félidő

Négypercnyi játékot követően Rui Pedro lőtt fölé. Az 53. percben ellenfelünk kapusa rosszul jött ki, a pontatlan rúgása Isaelhez került, aki távolról az üres kapuba lőtt, így megdupláztuk előnyünket! Öt perccel később már háromgólos volt az előnyünk Sihnevich fejesének köszönhetően! Ezután Isael távoli próbálkozása kerülte el a kaput. Fortes törhetett volna a kapunkra, de Frimpong nagy bravúrral visszaért és szerelt.
A 65. percben Isael távoli lövése kipattant a kapusról, Rui Pedro igyekezett megszerezni a labdát, de másodszorra fogta Popescu. Ezután Civic ívelt át Sihnevichnek, aki kapásból erőset lőtt, de védett a kapus. A 78. percben Priskin lapos lövése négygólosra növelte az előnyünket! Hat perccel a vége előtt ziccerbe kerültek a kapunk előtt, de csak a kapufát találta el Baiaram. A 87. percben Priskin ismét a kapuba talált, de a partjelző lest intett.
Újabb remek győzelmet arattunk az edzőtáborban!
Felkészülési mérkőzés
FTC-Craiova 4-0 (1-0)
FTC: Dibusz – Botka (Takács, 80.), Frimpong (Lovrencsics, 69.), Leandro (Dvali, 69.), Civic – Sigér (Wilmots, 60.), Csonka (Haratin, 69.) – Isael (Zubkov, 69.), Rui Pedro (Tokmac, 69.), Szerető (Bőle, 57.) – Sihnevich (Priskin, 69.)
Sárga lap: Birzan (85.)
Gól: Rui Pedro (45.), Isael (53.), Sihnevich (58.), Priskin (78.)
www.fradi.hu
 

Megjegyzések