Heister őszinte vallomása

Lenyűgöző érzés!
Marcel Heister nagyon várta már, hogy véget érjen a felkészülési időszak, és újra tétmeccsen játszhasson.

Szerdán, a Ludogorec elleni Bajnokok Ligája-találkozón elkezdődött az új szezon számunkra. Marcel Heister nagyon várta már ezt, védőnk kiemelte, mennyire szeret a telt házas Groupama Arénában pályára lépni.
- Hosszú felkészülési időszakon vagyunk túl, örülök, hogy szerdán újra tétmeccset játszhattunk. Mindenki nagyon izgatott volt a meccs előtt, nem volt könnyű a feladatunk, mégiscsak a Bajnokok Ligájáról van szó, de úgy érzem, remekül helytálltunk. Ebben pedig sokat segítettek a szurkolók, mindig csodálatos telt ház előtt pályára lépni, ez most sem volt másképp. Mindig kapunk egy pluszlökést a fanatikusainktól, olyan energiákat tudunk mozgósítani miattuk, amiket nélkülük nem tudnánk. Kimegyek a stadionba, meglátom azt a rengeteg embert, akik csak miattunk jönnek ki, hogy lássanak minket játszani. Lenyűgöző érzés! - mondta Heister.
Védőnk elmondta azt is, sajnálja, hogy kaptunk egy gólt, amiatt lehetett volna jobb is az eredmény, de nem lehet elégedetlen sem, és bízik benne, hogy a visszavágón ki tudjuk harcolni a továbbjutást.
- Nem azért megyünk oda, hogy megvédjük az előnyünket, támadni fogunk, szeretnénk újabb gólt, gólokat szerezni. Ha ők lövik az első találatot, önbizalmat szereznek, és sokkal nehezebb feladatunk lesz. De nem akarunk sokat foglalkozni az eredménnyel, a saját futballunkat akarjuk játszani. Biztos, hogy a Ludogorec megpróbál majd nagy nyomást helyezni ránk, és minél hamarabb bevenni a kapunkat. Ezt próbáltuk modellezni a mai edzésen is.
Horvát-német labdarúgónk az előző szezonban az egyetlen klasszikus balhátvéd volt a keretben, így igencsak hosszú szezonon van túl. A nyári átigazolási időszak folyamán azonban posztriválist kapott Eldar Civic személyében.
- Voltak azért olyan helyzetek, amikor ez nem volt egyszerű, egy-egy kupameccsen nyilván jobb lett volna pihenni. Volt is olyan, hogy a mester rám nézett, és azt mondta, sajnálja, de nem tud lecserélni, nincs más választása. Most viszont érkezett Eldar, így más helyzet alakult ki, de ez normális, egy ilyen szintű klubnál, sőt, inkább azt mondom, az volt a furcsa, ahogy eddig volt. Sokat beszélgetünk egymással, szerintem mind a kettőnknek jót tesz majd a konkurenciaharc, aztán meglátjuk, mi lesz belőle - zárta gondolatait Heister.
Nézze meg a szombati edzés képeit ITT! Szurkolói tájékoztatónk a visszavágóval kapcsolatban ITT!
www.fradi.hu

Megjegyzések