Meghatóan búcsúzott Lanzafame

 Mindig kedvesek voltatok hozzám, és magatok közé valóként kezeltetek.
 Elhagyja labdarúgócsapatunkat a 2018/19-es szezon társgólkirálya, Davide Lanzafame.
Távozik labdarúgócsapatunk 32 éves olasz csatára, Davide Lanzafame.

A támadó 2018 nyarán érkezett az FTC-hez, az előző szezonban részese volt a történelmi, 30. bajnoki cím megszerzésének, az NB I-ben 16, a Magyar Kupában további egy gólt szerzett.
Lanzafame 16 találatával holtversenyben az NB I gólkirálya lett az előző szezonban, félollózós gólja pedig derbigyőzelmet jelentett a Groupama Arénában.
Ebben a szezonban öt mérkőzésen kétszer volt eredményes a Bajnokok Ligája selejtezőiben: a Valletta elleni párharc első mérkőzésén az ő duplájával nyertünk 3-1-re. Ez is kellett ahhoz, hogy együttesünk jelenleg is harcban legyen a nemzetközi csoportkör eléréséért.
Davide Lanzafaménak köszönjük a Ferencvárosért tett szolgálatait.
Ciao, Lanza!

Így búcsúzott a gólkirály:
Sűrű év volt. Öröm, aggodalmak, oly sok győzelem és mindenek felett nagyon sok szeretet. Ezért szerettem volna megköszönni mindenkinek a Ferencvárosnál ezt a lehetőséget. Mindig a legjobbamat adtam ezért a nagy presztízsű mezért és remélem értékeltetek olyan emberként és játékosként, amilyen vagyok. Mindig őszinte, egyedi karakter, de értékekkel. Köszönet a csapattársaknak. Leo irányt mutatott és hűséges barát. Dani, akivel megosztoztunk a pályán a munkán, de mindig nagy tisztelettel voltunk egymás iránt. Miha, Spiro, Isa, Lasha, Marci, Frim, Dénes, Marten, Roli, Sigi… különleges srácok. Köszönet Kubatov elnöknek és Nyíri Zoltánnak, mert megbíztak bennem egy éve. Köszönet a technikai személyzetnek, akik valódi profik és az orvosi stábnak, akik mindig támogattak az év során. Czakó, Antal, Jeffy és mindannyian, akik ennek a fontos társaságnak tagjai. Utoljára, de nem utolsósorban, a szurkolóknak is köszönet a támogatásukért, akik mindig hozzátettek ahhoz, hogy elérhessük a harmincadik bajnoki címet. Mindig kedvesek voltatok hozzám, és magatok közé valóként kezeltetek. Én és a családom nem felejti ezt el. Mindig a legnagyobb tisztelettel leszek felétek, ellenfélként is, emlékezve arra hogy mindent megtettem ezekért a színekért.
Őszinte üdvözlettel,
Lanza

www.fradi.hu   Lanzafame insta - www.ulloi129.hu

Megjegyzések