Vonattal fél áron utazhat a Fradi UEL-meccseire!

Soha nem látott kedvezmény!
A MÁV és az FTC megállapodásának értelmében 50 százalékos kedvezménnyel utazhatnak a hazai csoportmeccsekre.

A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti utazási kedvezményt biztosít az FTC hazai UEFA Europa League csoportkörös mérkőzéseire belépőjeggyel rendelkező Fradi szurkolók számára.  A kedvezményt október 3-án az FTC-Ludogorec, november 7-én az FTC-CSZKA Moszkva, november 28-án pedig az FTC-Espanyol UEL-mérkőzésre utazók vehetik igénybe. A meccsek Budapesten, a Groupama Arénában lesznek.
A belépőjeggyel rendelkező szurkolók bármely belföldi állomásról Budapestre válthatják meg az 50 százalékos kedvezményes menettérti jegyet 2. kocsiosztályra. A vásárláskor elegendő arra hivatkozni, hogy az FTC UEL-mérkőzésére utaznak. Amennyiben pót- és helyjegyes vonattal utaznak, a felárat teljes áron meg kell váltani, kedvezmény csak az alapjegyre jár.
Fontos tudnivaló, hogy az utazás legkorábban a mérkőzés napján kezdhető meg. A kedvezményes retúrjegy visszautazásra akkor érvényes, ha a menetjegyet a mérkőzés helyszínén lebélyegeztetik, így a visszaútra már nem kell újabb jegyet váltani. Az utas a lebélyegzett jegy felmutatásával tud hazautazni, így összességében 50 százalékos kedvezmény igénybevételével utazik.
A menettérti jegyek lebélyegzése a Groupama Arénában történik, kizárólag a belépést követően. A stadion B, C és D szektorainál a beléptető kapukhoz közel egy-egy MÁV-START-os pultnál hoszteszek várják azokat a Fradi szurkolókat, akik szeretnék pecséttel érvényesíteni az 50 százalékos kedvezményt. A pecsételésre a kapuk megnyitásától a stadion zárásáig lesz lehetőség. Aki elmulasztja a bélyegeztetést, a visszaúton köteles megfizetni az 50 százalékos és a teljes árú jegy közötti különbséget és az előírt pótdíjat. A kedvezmény igénybe vételéhez a mérkőzés másnapján legkésőbb 12 óráig meg kell kezdeni a visszautazást.
www.fradi.hu

Megjegyzések