Csámcsoghattak végre a Fradi-gyűlölő kárörvendők

Vannak akik csak Fradi vereség után tudnak kielégülni.

A labdarúgó Magyar kupa 8. fordulójában, a legjobb 16 közé jutásért ugyanis a Fradi - láss csodát világ - 2-0-s vereséget szenvedett Békéscsabán és kiesett a sorozatból.

Azért a szikár tényekhez szervesen hozzátartozik, hogy a bajnokságot kevesebb lejátszott mérkőzése ellenére is vezető, a nemzetközi kupaporondon pedig magyar csapattól emberemlékezet óta nem látott kimagasló teljesítményt produkáló együttes több alapemberét nélkülözve és az 1. percben történt kiállítás miatt végig emberhátrányban játszva produkálta ezt az eredményt.
Van ilyen, hogy egy meccsen az egyik minden sikerül, míg a másiknak semmi és nem gondolnám, hogy csabaiak kapusa belátható időn belül nyújt még egyszer ilyen teljesítményt.
Ezzel együtt valóban ez most a magyar foci szenzációja, amely egyes médiumoknál mindent visz.
Az érthető, hogy a kattintásvadászat sokak számára rendkívül fontos tevékenység, ám ez csak akkor fogadható el teljes mértékben, ha közben a Ferencváros Európa-ligában elért nagyszerű eredményeiről is hasonló terjedelemben és lelkesedéssel számolnak be.
Sajnos azonban ez nem mindig és nem minden magyar (?) médiumnál van így.
Hogy is mondta Kubatov Gábor FTC-elnök csütörtöki sajtótájékoztatóján?
-Van olyan média, akivel nem dolgozunk együtt, mondjuk az, amelyik ezt írta az Espanyol-Fradi meccsről tudósítva: „Vargas végre betalált”.
https://index.hu/sport/futball/2019/09/19/az_espanyol-ferencvaros_europa_liga-merkozes_kozvetitese/megtori_az_espanyol_a_fradit_oriasi_volt_a_nyomas/ 
Természetesen lehet szeretni vagy nem szeretni a Fradit és persze az elnökét is, de hogy ebben teljes mértékben igaza van, az ténykérdés!
Winkler József

Megjegyzések