Máté Csaba komoly véleményt mondott a csapatról

„Sokat tanultunk az edzőmeccsekből”
Másodedzőnk, Máté Csaba szerint fontos szerepe volt az utóbbi időszak felkészülési mérkőzéseinek.
Mint arról ITT és ITT beszámoltunk, magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk vasárnap két, Mezőkövesd elleni edzőmérkőzéssel hangolt az NB I közelgő folytatására.
Együttesünk az elmúlt nyolc napban öt alkalommal lépett pályára – a felkészülési időszak tapasztalatairól másodedzőnket, Máté Csabát kérdeztük.
- Fontos szerepe volt ezeknek a találkozóknak, hiszen az edzőmeccsek kondicionális jellege teljesen más, mint az edzéseké. Mérkőzéseken, ellenféllel szemben jobban gyakorolhatóak azok a taktikai variációk és automatizmusok, melyeket a bajnokikon viszont szeretnénk látni – mondta Máté Csaba. - Jó ellenfelek ellen játszottunk, szerintem mind az öt mérkőzésből sokat tanultunk. A játékosok nagyon várják már, hogy újra tétmérkőzéseken bizonyíthassanak.
A pontversenyt három ponttal vezető – ám üldözőjénél két mérkőzéssel kevesebbet játszó – csapatunk május 23-án, szombaton a DVSC ellen lép pályára az OTP Bank Liga 1. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. További programunk IDE kattintva elérhető!
www.fradi.hu

Megjegyzések