Végre foci – Kiütöttük az MTK-t

Kezdésnek nem volt rossz! Hajrá Fradi!
Március 26-án folytatódik itthon az élvonalbeli futball. A mai napon lejátszotta első felkészülési mérkőzését a bajnoki címvédő, a félbeszakított szezon bajnokesélye, a Ferencváros. A zöld-fehérek ellenfele a másodosztály bajnoka, az MTK volt.

Az FTC honlapjának beszámolója szerint a Dibusz – Botka, Blazic, Leandro, Civic – Haratin, Somalia – Isael, Skvarka, Lodico – Boli kezdővel felálló Ferencváros villámgyorsan kiütötte jövőbeli riválisát: a 8. és a 31. perc között sorrendben Lodico, Skvarka, Boli és Botka is gólt szerzett, egy félidő játék után a Ferencváros 4-0-ra vezetett. A szünetben sort cserélt az FTC, amely ezt követően újabb gólt már nem szerzett. Az MTK viszont igen, Baki fejessel alakította ki a 4-1-es végeredményt.
Ferencváros–MTK 4-1. Ferencváros 1. félidő: Dibusz – Botka, Blazic, Leandro, Civic – Haratin, Somalia – Isael, Skvarka, Lodico – Boli. 2. félidő: Gróf – Lovrencsics G., Otigba, Frimpong, Heister – Sigér, Csonka (Ramadan, 85.) – Zubkov, Vécsei, Tokmac Nguen – Szihnyevics.
MTK: Varga – Fülöp, Baki, Pintér, Nagy Zs. – Cseke, Palincsár – Gera D., Bognár, Prosser – Lencse
Gólszerző: Lodico (8.), Skvarka (10.), Boli (29.), Botka (31.), ill. Baki (58.)
NSO - www.fradi.hu - www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések