Rebrov elárult egy titkot is a jövőt illetően

Ez igen Mester! Hajrá Fradi!
Így értékelt ukrán vezetőedzőnk a 2019/20-as szezon utolsó, győztes bajnokija után.
Sergei Rebrov is értékelte a Mezőkövesd elleni 1-0-s győzelmet, valamint a bajnoki címmel zárult szezont. Ukrán vezetőedzőnket elsőként arról kérdezték: kapott-e hasonló tűzijátékot Ukrajnában is?
- Ukrajnában a bajnoki cím ünneplése általában május 9-re esik, amikor amúgy is nagy ott az ünnepség. Kétszer nyertem bajnokságot a Dinamóval, ott is nagy ünneplés volt. De nem lehet összehasonlítani a kettőt. Minden egyes bajnoki cím fontos a csapatnak és a szurkolóknak is.
Arról is érdeklődtek, hogy a jövőben is a sok labdabirtoklásra épülő játékot láthatjuk-e az együttestől?

- A mai meccsen is fontos volt, hogy amikor labdát vesztettünk, agresszíven küzdöttünk azért, hogy visszaszerezzük azt. Mindig az aktuális ellenfélre készülünk, ma is két teljesen különböző félidőt láthattunk. A második játékrészben próbált erősebben nyomni az ellenfél, hiszen gólkényszerben volt. Örülök, hogy sikerült így befejeznünk a szezont, ugyanis 10 meccset játszottunk egy hónap alatt, ez nagyon kemény terhelés a játékosoknak. A legfontosabb az volt, hogy a folytatás után a DVSC és az Újpest ellen 3-3 pontot szereztünk, ami önbizalmat adott a folytatásra.
Az újságírók érdeklődtek a közeljövő programjáról is.
- Július 16-án kezdődik a felkészülés, kétszer megyünk Ausztriába, edzőtáborba, reméljük, hogy sikerül elegendő meccset játszanunk a felkészülés során, de senki nem látja előre, mi lesz a jövőben. Reméljük a legjobbakat.
Végül azt kérdezték Rebrovtól, mit jelentett a számára, hogy az ünneplés során az ő nevét is skandálták a szurkolók.
- Mindenki tett ezért a bajnoki címért, és meg is érdemli azt: a játékosok, a stáb és a szurkolók is ugyanúgy. Nagyon örülök, hogy a szurkolók örömére tudtunk tenni, és hogy ennyire buzdították, buzdítják a csapatot. És természetesen örülök, ha engem is kedvelnek.
www.fradi.hu

Megjegyzések