Rebrov határozott véleményt mondott

Nagyon fontos egy pont volt!
A labdarúgó NB I 26. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén a listavezető Ferencváros, bár a 70. perctől emberelőnyben volt, csak 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában. Szerhij Rebrov vezetőedző azonban nem elégedetlen.

– Nehéz meccs volt, a harmadik nyolc nap alatt, természetes, hogy sokan fáradtak voltak. Örülök ennek a pontnak, mert tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk, ellenfelünk nem véletlenül állt a negyedik helyen a forduló előtt. A második félidőben kicsit változtattunk, de sajnos nem sikerült győznünk. Nem tudunk mindig nyerni, ma sok helyzetet kialakítottunk, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. Elemeznünk kell a meccset és menni előre, fontos találkozók várnak még ránk – nyilatkozta Szerhij Rebrov a klub honlapján.
A Mol Fehérvár is döntetlent játszott a fordulóban, így a Ferencvárosnak megmaradt a kilencpontos előnye a tabella élén.
– Minden meccset meg akarok nyerni, de ma ez az egy pont is értékes volt. Nem az ellenfelekkel foglalkozunk, hanem magunkkal, nem szeretnénk több pontot hullajtani a hátralévő fordulókban – mondta el Szerhij Rebrov.
www.fradi.hu - www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések