Rebrov már a Dózsának és a Vidinek is üzent!

Rebrov: „Címet védeni nehezebb, örülök, hogy sikerült”
Vezetőedzőnk szerint a fejlődés a kulcsa annak, hogy ismét bajnoki címet tudtunk szerezni. 
Sergei Rebrov vezetésével a második bajnoki szezont is győzelemmel zárta labdarúgócsapatunk, így már 31-szeres bajnokok vagyunk! A találkozót követően Sergei Rebrov értékelte a Honvéd legyőzését, és a mögöttünk hagyott szezont is:
- Nagyon nehéz volt így, hogy nem lehetett itt minden szurkoló, sajnálom, hogy nem ünnepelhet velünk mindenki, aki szeretett volna - mondta Rebrov. - Örülök neki, hogy győzelemmel szereztük meg a bajnoki címet. Végig koncentráltunk, komolyan vettük a mérkőzést, akik lehetőséget kaptak, azok éltek vele. Együtt harcoltuk ki ezt a bajnoki címet, a szurkolók, a játékosok, az egész klub!
Vezetőedzőnktől azt kérdezték, azt követően, hogy 24 év után védtük meg ismét a bajnoki címünket, lehet-e történelmi csapatnak nevezni a mostanit.

- Ezt nem nekem kell tudnom, mondják meg önök! Csak azt tudom, hogy a szurkolók és a csapat is nagy gratulációt érdemel. Jól sikerült ezt összehoznunk, minden meccsen élesen koncentráltak a játékosok. Úgy gondolom, nagyon nehéz címet védeni, ezért örülök, hogy nekünk sikerült. Egyáltalán nem volt benne kockázat, hogy sokat változtattam a kezdőcsapatban, mindenki nagyon koncentrált az első perctől kezdve. Sok meccset játszunk rövid időszak alatt, ez nagyon nehéz. Mindenki megértette, mennyire fontos volt ez a mai meccs, és ennek megfelelően teljesített.
Sergei Rebrov elmondta azt is, miben látja a csapat sikerességének az okát.
- Minden játékos fontos számomra, mindenki hozzátett. Ahogy mondtam, a címvédés sokkal nehezebb, mint a bajnoki cím megszerzése elsőre. A kulcsmomentum a fejlődés, anélkül nem lett volna meg az újabb aranyérem. Holnap kapnak egy pihenőnapot a játékosok, de holnapután újra munkába állnak. Nagyon fontos meccs jön az Újpest ellen, ezt tudják ők is!
 www.fradi.hu

Megjegyzések