Boli betyárosan szólt be a Moldénak!

Frank nagyon kemény volt! - Hajrá Fradi!

Toki is nyilatkozott, társánál visszafogottabban, de a csapatra büszkén.

Nem akarok lekezelő lenni, de összeroppantjuk őket. Játszottam Norvégiában, ismerem a Moldét, hogy kikkel találkozunk majd. Kiütöttük a Celticet és a Dinamo Zágrábot, nincs okunk tartani a Moldétől. Ismerem jó néhány játékosukat, tudom hogy játszanak. Mindkét csapat szereti birtokolni a labdát, de mi jobbak vagyunk. Tudom, hogy minket akartak kapni a norvég klubnál. Úgyhogy most majd a lehető legkellemetlenebbé tesszük a találkozást.

Franck Boli

Van valami különleges ebben a csapatban. Van bennünk valami, amitől mindig vissza tudunk jönni a harcba. Ezért érdemeljük meg, hogy ide jutottunk. Mindig megtaláljuk a győzelem módját. Teljesen kimerültem a meccsen, de izgalmas volt a Molde találkozójának végjátéka, a csapatbuszon néztük.


 

Nagyon tisztelem a klubot és a játékosait. Ebben az évben a Bodo/Glimt egész más szinten focizik, de az elmúlt években általában a Molde játszotta a legjobb focit a norvég bajnokságban. Ha esetleg a Molde menne tovább, öröm lenne az ürömben, hogy egy norvég csapat bejut a BL-be.

Tokmac Nguen

www.ulloi129.hu

Megjegyzések