Rebrov utolsó motívációs beszéde!

”Megteremthetjük az ideális atmoszférát”

Sergei Rebrov számára öröm, hogy pénteken nézők előtt játszhat csapata.
Magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk a legutóbbi bajnoki fordulóban sokáig emberhátrányban játszva, Civic és Haratin góljaival 2-1-re legyőzte a Zalaegerszeget. A következő fordulóban rendezik csapatunk első hazai, bajnoki mérkőzését, melyen a Paksot fogadjuk a Groupama Arénában. Ellenfelünk az eddigi három találkozóján mindössze 1 pontot szerzett, de ettől függetlenül csapatunk vezetőedzője, Sergei Rebrov szerint hiba lenne félvállról venni az összecsapást.

- Azt gondolom, maximálisan koncentrálnunk kell a Paks elleni találkozón. A magyar bajnokságban minden csapat extra motivációval játszik ellenünk. Tisztelnünk kell az ellenfelet, de nekünk a saját játékunkra kell koncentrálnunk - mondta Sergei Rebrov a FradiMédiának.

Az ukrán szakember fontosnak tartja, hogy bárki legyen az aktuális ellenfél, a csapat mindig próbálja a saját játékát játszani.

- Minden meccsre ugyanúgy, tisztességesen kell felkészülnünk – folytatta Sergei Rebrov. - Nem számít, hogy a Paks, a Zalaegerszeg, vagy a Fehérvár az ellenfél. Ez az utolsó mérkőzés a jövőheti, Dinamo Zágreb elleni Bajnokok Ligája-selejtező előtt, épp ezért úgy gondolom, hogy  a játékosaim kellően motiváltak lesznek a Paks ellen.

 


Csapatunk vezetőedzője örömtelinek tartja, hogy szemben a nemzetközi meccsekkel, a bajnoki találkozókon közönség előtt léphet pályára együttesünk.

- A labdarúgásban mindig a szurkolókért játszunk, ezért örülünk, hogy közönség előtt léphetünk pályára a Groupama Arénában, mindannyian erre vágyunk. Azt gondolom, a szurkolók is várják már, hogy hazai környezetben szurkolhassanak a csapatnak, megteremtve ezzel a játékosaimnak az ideális atmoszférát.

Arról, hogy a Paks elleni találkozón kapott buzdítás mekkora lendületet adhat játékosainknak a Dinamo Zágreb elleni BL-selejtezőn, arról sportpszichológusunk, dr. Kárpáti Róbert is beszélt.

A Ferencváros-Paks összecsapást szeptember 11-én, péntek este 20.00 órától rendezik a Groupama Arénában.
 

Megjegyzések