Megint kidugták a fejüket a Fradi-gyűlölők

Felháborító! Elég volt! 

Föld S. Péter a Hírklikk véresszájú gyűlölködője ült otthon a sötét kis bűzös szobájában és csak arra pillanatra várt, hogy végre kikapjon a Fradi. 

Mert ezeknek csak ez a legfontosabb. Semmi más nem érdekli őket. 

Olvassátok el: 

"

A Barcelona kiállította a magyar futball bizonyítványát

Oktattak a katalánok, majd osztályoztak és megbuktatták a magyar futballt kedden este a barcelonai Camp Nou stadionban. Nem a Ferencvárost, mert a zöld-fehér csapat tudása legjavát nyújtva, képességeinek megfelelő szinten helyt állt. Más kérdés, hogy még így sem volt egy súlycsoportban az ellenfelével. (...) 


 

"Emberemlékezet óta nem szenvedett ilyen súlyos vereséget a Ferencváros. " 

Ez tárgyi tévedés, hiszen a tavalyi szezonban a Puskás Akadémiától is 4:1-re kaptunk ki és szintén tavaly még a BL selejtezőben 4:0-ra szintén alulmaradtunk a Dinamo Zágreb ellen. De mint tudjuk ezeket a tények nem nagyon befolyásolják.

Undorító! Savanyú a szőlő Petike...

Akkor is Hajrá Fradi!

Megjegyzések

 1. Ha magyar embernek érzed magad és igy reagálod le egy magyar fociklub verességet,vagy netán az a bajod eddig sikeres volt a nemzetközi porondon a focicsapat az elöfordul minden csapatnál többször kikapnak még nagy focicsapatok is,örülni kellene van egy magyar focicsapat nemzetközi foci élvonalba bajnokok ligájába!Nem lehuzni azt semmilyen irasba gyülölködve!Te magyar embernek érzed magad undorito vagy tudod mit Hajrá Fradi!!!!!

  VálaszTörlés
 2. A Bayern München ha jól emlékszem 4:0 -ra verte az Atletico Madridot. Tehát a német foci is ennyivel jobb a spanyolnál? Ez a Föld S. tornából felmentett, volt Ludas Matyis újságíró ennyire ért a magyar focihoz? Miért nem ő az MLSZ sajtófőnöke? A lexikális tudása meg van hozzá :-)!

  VálaszTörlés
 3. És a Bayern -Barca 8-2
  nem olyan rég?az semmi.

  VálaszTörlés
 4. Nem tudom mit gondoljak az ilyen emberről! Szerintem még a Tv-ből sem látta azt a meccset!! Akkor legalább tudná,hogy kis szerencsével akár 2: 0-ra is vezethetett volna a Fradi 20 perc játék után!! Eddig a selejtezőkben minden bejött a csapatnak,de sajnos ezen az estén nem!! Olyan játékot produkált a csapat,hogy a szépítés és kiállítás után akár megis fordíthatta volna az eredményt!! DE.... Ilyen a labdarugás.....lehet azt is mondani,hogy bejött a papírforma... Viszont látni kell,hogy az elmúlt 10 évben mennyit fejlődött a honi labdarugás!! Már nem csak szerencsével jutott el egy magyar csapat a fő táblára!! Rengeteg munka van mögötte,amibe a stadion építések is beletartoznak!! A stadion építések mellet pedig a komoly háttér munka is ami nem csak a Fradit jellemzi,hanem az összes klubot!! Soha nem volt még ilyen tömör a tabella 8 forduló után mint most!! a 3. és 11.helyezett között csak néhány pont különbség van! Vagy vegyük a válogatottat,ahol a csapat fele hazai klubban játszik,mégis az utolsó 5 mérkőzéséből (ami mind tét meccs volt) 1 vereség és 3 idegenbeli győzelem,valamint 1 döntetlen nem akármilyen csapatok ellen!! Ez a magyar foci helyre rakása???? Hát én örülök annak hogy a Fradit így helyre rakták,mert volt játék,volt elképzelés és a végéig izgulhattunk,még jobb eredmény elérésében!! Az én szememben a Fradi és a Magyar labdarugás igen csak egy olyan magaslatra ért amelyet talán 1985 óta nem láthattunk!!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése