Rebrov az Ukrán TV-ben nyilatkozott a Fradiról!

 Köszönjük Mester! Hajrá Fradi!

Sajnos nem értek magyarul. De ez könnyebbé is teszi számomra a munkát. Nem olvasok újságokat, nem nézem a híreket, így könnyebb dolgozni itt, mint Ukrajnában. Nincs sehol egy Viktor Leonyenko (volt ukrán válogatott labdarúgó, tévés kommentátor).

A Molde meccs után köszöntem a srácoknak és elmentem. Ez nekik nagy ünnep, nincs szükségük az edzőre. Elengedték magukat, szabad utat adtak az érzelmeiknek. A meccs előtt felhívtam a figyelmet arra, hogy a csapatból csak Zubkov szerepelt a BL-ben és ő sem sokat. Így aztán ez egy óriási siker számukra. Hogy mit csináltak, azzal nem foglalkoztam.

Sokan gratuláltak írásban, de nem mindenki mert felhívni. Beszéltem a Dinamo Kijev elnökével, Igor Szurkisszal. Ez nagy siker a Ferencvárosnak és nekem is. Hogy átverekedtük magunkat négy ilyen remek csapaton, hazáik bajnokain, az egy nagyon jó indikátor.

A meccs utáni sajtótájékoztatón megkérdeztek, hogy mit szólnék egy ukrán csoportellenfélhez. Azt mondtam, hogy nem lenne gond. De nem akartam ukrán csapatokkal találkozni. Nekünk is, nekik is szükségük van a pontokra. Most, hogy a Dinamóval egy csoportban vagyunk, ez egy nehéz érzés. Ez az én ukrán csapatom, és valaki pontokat fog veszteni, elég offenzív meccsekre számítok. Komolyan készülünk a Dinamóra, a Juventusra és a Barcelonára is. Azzal, hogy ki a Kijev edzője, nem foglalkozom.

 

Ilyen sorsolást szerettek volna a szurkolók. Ha az első két kalapot megnézzük, akkor láthattuk, hogy csupa ilyen szintű ellenfél volt ott. Normális sorsolás, vágjunk bele! Hadd emlékeztessek mindenkit: a Ferencváros 25 éve nem volt a BL-csoportkörében. Bárkit is kaptunk volna, mindenki magasabb szintet képviselt volna. Komolyan kell készülnünk és a legjobbunkat hozni.

Ahogy Gregorij Szurkisz (UEFA alelnök, a Kijev-elnök testvére, politikus) mondta, a Dinamo és én is jó döntést hoztunk. A Fradi a BL-ben van, tehát az én döntésem is jó volt. A holtszezonban nem hagyhattam ott a csapatot az utolsó pillanatban. Láttam, hogy mire van szükség, fontos volt, hogy befejezzük ezt a ciklust. Örülök, hogy maradtam és ilyen örömet szerezhettünk egész Magyarországnak. Meglátjuk, mit hoz a jövő. De a döntés jó volt a Dinamónak és nekem is. Nézem, követem a Dinamót, ezt nem titkolom. Akkor is így tennék, ha nem egy csoportban szerepelnénk. Nem akarom megítélni, miben változott a Dinamo, azt mindenki látja, hogy fegyelmezettebb, szervezettebb a csapat.

Most jön számunkra a válogatott szünet. Ez komoly teszt lesz minden válogatott és nem válogatott játékos számára is. A Ferencváros heti két meccset játszott. Nehéz hónap jön a válogatott meccsek után is. Remélem sérülések nélkül térnek vissza és komolyan készülhetünk a BL-re és a bajnokság folytatására.

Megkérdeztem Annát, mi volt [az a történet, amit az Instagramra kitett], teli volt érzelmekkel. Nem tilthatom meg, hogy leírja a véleményét. Ott volt a meccsen, támogatott ő is és a gyerekeim is.

– Szergej Rebrov

 www.ulloi129.hu

 


Megjegyzések

  1. köszönet mester, mindenért!!!megvallva az igazat nem sokat bíztam ,magában mikor ide jött a Fradiba!!DE kellemesen csalódtam bene!!!ÉRDEKES VOLT SZÁMUNKRA,HOGY A GYŐZELMEK UTÁN SEM TUDOTT IGAZÁN FELENGEDNI, MOSOLYOGNI ,!!!DE AZ EREDMÉNYEK ÖNT IGAZOLJÁK ,GRATULÁLOK!!!NAGY BOLDOGSÁGOT SZTERZET NEKEM ,NEKÜNK!!! KÖSZÖNÖM MESTER!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése