Rebrov kemény véleményt fogalmazott meg a Puskás Akadémiáról

Mindent bele srácok, van mit törlesztenünk!

Sergei Rebrov: „Egyelőre a bajnokságra koncentrálunk”

Vezetőedzőnk szerint a Puskás tavalyhoz képest tovább erősödött, ezért nem számít könnyű mérkőzésre.

Magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk a BL-csoportkörös szereplés keddi kivívása után legközelebb vasárnap, a Puskás Akadémia ellen lép pályára az NB I 6. fordulójában. A bajnoki mérkőzés kapcsán vezetőedzőnket, Sergei Rebrovot kérdeztük.


A klub, a játékosok, a szakmai stáb és természetesen a szurkolók számára is óriási boldogság, hogy kedden bejutottunk a Bajnokok Ligájába, az pedig külön öröm, hogy csütörtökön az is kiderült, hogy Európa legjobbjait láthatjuk majd vendégül a csoportkörben. Minden ellenfélre maximálisan felkészülünk és mindenki ellen küzdeni fogunk majd, egyelőre azonban a magyar bajnokságra és a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk – kezdte Sergei Rebrov. Egy nemzetközi kupamérkőzés és egy magyar bajnoki más szint, nehéz az átállás egy olyan meccs után, mint a keddi volt, de vasárnap is mindent megteszünk majd a sikerért. A Puskás Akadémia az eddigiekben is bizonyította, hogy a legutóbbi idény végén elnyert bronzérem nem a véletlen műve volt, ráadásul a csapat tovább erősödött, így biztosan nem lesz könnyű dolgunk ellene - .Jegyek még kaphatók a Fradi következő hazai bajnokijára online a meccsjegy.fradi.hu-n vagy személyesen a Groupama Aréna jegypénztárainál (K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, meccsnapon 10-től a kezdőrúgásig). Érdemes időben érkezni, hiszen az IDE kattintva látható programokkal is várjuk! Találkozzunk a lelátón, ünnepeljük együtt a BL-hősöket

Férfi labdarúgás, NB I, 6. forduló

FTC–Puskás Akadémia

2020. október 4., vasárnap 17.30

Helyszín: Budapest, Groupama Aréna

Jegyek: kaphatók online a meccsjegy.fradi.hu-n vagy személyesen a Groupama Aréna jegypénztárainál (K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, meccsnapon 10-től a kezdőrúgásig)

www.fradi.hu

 

Megjegyzések