Rebrov: Nagy csalódást jelentett a hajrában kapott két gól

 Mindent bele srácok! Jöhet a Dózsa!

Az első húsz percben voltak lehetőségek, aztán megszerezte a vezetést a Barcelona. A meccs végére elfáradtunk, nagy csalódást jelentett a hajrában kapott két gól” – kezdte Szerhij Rebrov. „Teljesen máshogyan kell készülni egy bajnoki mérkőzésre és a Barcelona elleni meccsre, más taktikát igényel. Kompakt védekezésre törekedtünk, ez nem mindig működött, többször is be tudták játszani mögénk a labdát. Jó tapasztalat volt számunkra, még öt meccs hátravan, hosszú még az út” – mondta a felkészülés nehézségeiről és az előre eltervezett taktika megvalósításáról.

Uzuni hiányával kapcsolatban elmondta, hogy sérülés miatt nem tudott pályára lépni, reméli, hogy hamarosan visszatérhet az együttesbe. „Próbáltuk a meccs elején letámadni az ellenfelet, de az egyéni kvalitások miatt az egy az egy elleni párharcokban fölénk tudtak többször is kerekedni. A kezdéskor frissek voltunk, kontrolláltuk a játékot, gólt is szereztünk, de sajnos les volt. Az utolsó tíz percre elfáradtunk, ott jöttek a kapott gólok, ami rendkívül csalódást keltő” – felelte a Nemzeti Sport kérdésére Rebrov.


 

A Ferencváros részéről Sigér Dávidot lehetett még faggatni, elsőként a második félidei középre tömörüléssel kapcsolatban kapott kérdést. „Úgy éreztem, hogy amikor a folytatásra kijöttek, ritmust váltottak, nagyon sokáig tartották a labdát, nehéz volt visszaszerezni. Nem szándékosan húzódtunk vissza középre, a szélre is próbáltunk besegíteni, de nem szerettük volna feladni a pálya tengelyét sem” – mondta hozzátéve, hogy „felemelő érzés volt a Camp Nouban pályára lépni, annyi remek játékos játszott már itt, inspiráló és megtisztelő, hogy itt szerepelhettünk. Szerettünk volna egy kis meglepetést szerezni, de erre ma nem volt esély. Ha az ellenfelet nézzük, eddigi karrierem legnívósabb meccse volt a mostani”. A Ferencváros középpályása hozzátette, alaposan elfáradtak a meccsen, jól jött nekik, hogy többet is lehetett cserélni, különösen a széleken. Az Újpest elleni mérkőzésig érzése szerint még elég idő van regenerálódni, és szerencsére mély a csapat kerete is.

BL: Rebrov az utolsó két gól miatt bosszús, Sigér felemelő élménye 

www.mandiner.hu

Megjegyzések