Tokmac gólja a BL-forduló legszebb találatai között

 Határ a csillagos ég! Hajrá Fradi! Hajrá Töki!

A Ferencváros labdarúgócsapata szerda este 2-2-es döntetlent játszott a Dinamo Kijevvel a Bajnokok Ligájában. A Fradi első gólját Tokmac Nguen lőtte, a találat pedig akár a forduló legszebbje lehet az UEFA internetes szavazásán. 


 

Negyvenöt gól született a labdarúgó Bajnokok Ligája második fordulójában. Ezek közül négyet választott ki az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), amelyek esélyesek a forduló gólja címre. A négy találat között internetes szavazás dönt.

A jelöltek között található Tokmac Nguen gólja is. A Ferencváros norvég támadója a Dinamo Kijev elleni mérkőzés 59. percében Zubkovtól kapott labdát a tizenhatoson belül, majd jobb lábbal lőtt a kapuba.

Tokmac találata rendkívül fontos volt, hiszen ez hozta vissza a meccsbe a magyar bajnokot, amely végül felállt kétgólos hátrányából, és 1995. november 22. után újra pontot szerzett a Bajnokok Ligájában.

Tokmac Nguen góljára ide kattintva lehet szavazni.

Tokmac három vetélytársa a szavazáson a francia Marcus Thuram (Mönchengladbach), a német Joshua Kimmich (Bayern München) és a kolumbiai Duván Zapata (Atalanta).

www.magyarnemzet.hu

 

Megjegyzések