Aggódik a Ferencváros BL-csoportellenfelének edzője

 Nem semmi! Hajrá Fradi!

Harmadik madridi ellenfelétől is kikapott a Barcelona a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A katalánok vezetőedzője, Ronald Koeman a megengedhetetlen hibák mellett a sérülések miatt is szomorkodott, a győztes Atlético trénere, Diego Simeone viszont büszke csapatára. 

A tizedik forduló rangadóján az Atlético Madrid 1-0-ra legyőzte a Barcelonát. A fővárosiak továbbra is veretlenek a bajnokságban, a katalán csapat viszont csak a középmezőnyben áll.

– Nem veszíthetünk így labdát, nem kaphatunk így gólt a félidő végén. Az Atlético ellen sosem egyszerű helyzeteket kialakítani, de a saját dolgunkat tettük még nehezebbé – mondta a találkozó után a Barcelona vezetőedzője, Ronald Koeman, aki amiatt sem lehetett boldog, hogy Gerard Piqué és Sergi Roberto is megsérült a meccsen. Szerencsére az első vizsgálatok alapján egyikük sérülése sem súlyos.


 

– Aggódom, ahogy minden edző. A feszes menetrend miatt rengeteg a sérülés, és bármennyit is kell kihagyniuk, az újabb terhet ró a keretre – mondta a holland szakember, akinek legközelebb a Dinamo Kijev elleni BL-mérkőzésre kell felkészítenie csapatát, amely december 2-án Budapesten, a Ferencváros ellen lép pályára.

Diego Simeone tizenhét sikertelen kísérlet után végre a bajnokságban is győzelemre vezette az Atléticót a Barcelonával szemben.

– Többször közel jártunk már ehhez a sikerhez, de most eljött a mi időnk. Remek formában vagyunk, és az újabb győzelem megerősíte bennünket abban, hogy ezen az úton kell folytatnunk.

www.magyarnemzet.hu

 

Megjegyzések