Franck Boli elárulta mi a sikerek titka

Fókuszban a Honvéd elleni rangadó!

Harmincegyszeres magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk szombaton, este 19.30-tól a Honvéd ellen lép pályára az NB I. 11. fordulójában. A találkozón fontos szerep hárulhat elefántcsontparti támadónkra, Franck Bolira, aki az utóbbi időben remek formában játszik, hiszen gólt lőtt a Dinamo Kijevnek és a Juventusnak is a Bajnokok Ligájában, bevette a Mezőkövesd kapuját a legutóbbi bajnoki fordulóban, majd múlt szombaton, a Bicskei TC ellen, a MOL Magyar Kupában is eredményes volt.

 


- Nincs semmilyen titkom, csak a kemény munkában hiszek - kezdte Boli a válaszát arra a kérdésre vonatkozóan, hogy minek köszönhető a remek formája. - Folyamatosan azzal a céllal lépek pályára, hogy az ellenfél kapujába találjak. Ha ez sikerül, az kellő önbizalmat ad, hogy a következő találkozókba még nagyobb elánnal menjek bele.

Ezt követően támadónk, a hétvégi Honvéd elleni bajnokiról is megosztotta várakozásait.

- Jó csapatnak tartom a Honvédot, a kispestiek mindig öt védővel állnak fel, ami megnehezíti a támadásépítéseinket. Nehéz áttörni ezt a reteszt, nem könnyű ellenük gólt szerezni. Egy izgalmas és nagy kihívást jelentő mérkőzés vár ránk a Honvéd ellen a jövő heti, Juventus elleni, idegenbeli Bajnokok Ligája-meccs előtt.

A Honvéd-FTC találkozót november 21-én, szombaton 19.30-tól rendezik az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

NB I, 11. forduló
november 21., szombat 19.30
Honvéd FC-FTC
Új Hidegkuti Nándor Stadion

www.fradi.hu

Megjegyzések