Rebrov a Covid helyzetről is beszélt

 „Mindenki tudta, hogy fontos ez a meccs”

Sergei Rebrov: „Mindenki tudta, hogy fontos ez a meccs”
Vezetőedzőnk a Budapest Honvéd vendégeként megnyert bajnoki mérkőzést követően értékelt.

Mint megírtuk, magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk szombat este Marcel Heister bombagóljának köszönhetően vendégként 1-0-ra legyőzte a Budapest Honvéd együttesét. A bajnokit követően vezetőedzőnk, Sergei Rebrov sajtótájékoztatón értékelt.

- Nem tudom, hogy eddig hányszor sikerült ilyen szoros mérkőzést játszani a Honvéddal, ám azt tudom, hogy mindig nehéz mérkőzést játszunk ellene. A játékosaim nagyon komolyan vették a feladatukat, tudták, mennyire fontos ez a mérkőzés, ennek nagyon örülök. Alapvetően három középső védős struktúrával készültünk, ezért váltanunk kellett. A helyzeteink megvoltak, jobb lett volna, ha eredményesebben tudunk játszani – kezdte Sergei Rebrov, aki újságírói kérdésre válaszolva elmondta, mi volt a szokottnál visszafogottabb játék oka. - Az ellenfél presszingje. Emellett tíz labdarúgónk játszott a válogatottakban, volt, aki csak pénteken ért haza. Örülök a három pontnak és annak is, hogy nem sérült meg senki, hiszen nehéz sorozat jön, még nyolc tétmérkőzés vár ránk.


 

Vezetőedzőnk válogatott játékosaink, a kispadon ülő Sigér Dávid és az ezúttal a keretből is kimaradó Botka Endre állapotáról is beszélt.

- Ha jól tudom, Endi kontaktszemély volt, emiatt kellett elkülöníteni őt, Sigér Dávid pedig nagyon keményen dolgozott a válogatott meccseken, ezt láttam rajta az edzéseken is, ezért pihentettem. A válogatott mérkőzések kapcsán tíz labdarúgónk kiesett, a legfontosabb, hogy a regeneráció meglegyen az ő esetükben.

Együttesünk legközelebb kedden, a Juventus vendégeként lép pályára az UEFA Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában.

- A legfontosabb most a regeneráció. Sajnos a covid-helyzet miatt ez sem a legkönnyebb, bizonyos részét ennek a munkának otthon kell elvégezni a játékosoknak, ám úgy gondolom, a labdarúgóink nagyon profik és ez menni fog nekik. Hasonló mérkőzésre számítok, mint az itthoni volt. Alapvetően a saját hibáikból kaptuk a gólokat, ám ezeket azóta kielemeztük. Mostantól 100 százalékosan a Juventusra készülünk, kemény meccset várok.

www.fradi.hu

 

Megjegyzések