Rebrov meglepő véleménye a Mezőkövesd elleni meccsről

Az első nagy helyzet az övék volt...

Rebrov: „Egy gyors gól mindig segíti a csapat játékát”

A Mezőkövesd elleni, győztes bajnoki találkozó után vezetőedzőnk, Sergei Rebrov értékelt.

Ahogy arról beszámoltunk, férfi labdarúgóink 3-0-ra legyőzték a Mezőkövesdet az NB I 10. fordulójában a Groupama Arénában. A találkozó után vezetőedzőnk, Sergei Rebrov osztotta meg a gondolatait az újságírokkal.


 

- Mindig nehéz mérkőzést játszunk a Mezőkövesddel. Sajnos a második félidőben nem tudtunk gólt lőni, de annak örülök, hogy a játékosaim nem sérültek meg az előttük álló válogatott mérkőzések előtt - kezdte az értékelését vezetőedzőnk, Sergei Rebrov.

Az egyik újságírói kérdés arra vonatkozott, hogy ezúttal könnyebb mérkőzése volt-e a Ferencvárosnak a Mezőkövesd ellen.

- Az első nagy helyzet az övék volt, azonban hamar sikerült vezetést szereznünk és egy gyors gól mindig segíti egy csapat játékát. Látszott a játékosaimon a fáradtság az első játékrész végén, sok mérkőzést játszunk, folyamatosan intenzív játékot követelek a labdarúgóimtól. Örülök, hogy az első félidőben sikerült lezárnunk a találkozót - folytatta Rebrov.

Vezetőedzőnk szerint a csapatban a játékosok maximálisan tisztelik egymást, ami elősegíti, hogy a pályán jó döntést hozzanak.

- A játékosaim tisztelik egymást, ami nagyon fontos. Nyilván a játékos dönti el, mit kezd a labdával, de jó azt látni, ahogy játszanak - utalt Rebrov második, végletekig kijátszott találatunkra.

Vezetőedzőnk végezetül sok sikert kívánt a magyar válogatottnak, amely az Eb-re való kijutásért lép pályára Izland ellen. 

www.fradi.hu 

 

Megjegyzések