Rebrovnak mindegy, hogy játszik-e Cristiano Ronaldo

Még a Vidi edzője is nekünk fog szurkolni! Hajrá Fradi!

Felejthető meccset hozott szombat este a labdarúgó NB I kilencedik fordulójának csúcstalálkozója. A MOL Fehérvár 1-1-es döntetlent játszott a Ferencvárossal a Sóstói Stadionban. Márton Gábor szerint az ő fiai játszottak jobban, Szergej Rebrov úgy véli, igazságos eredmény született. 

Szergej Rebrov elégedett volt a látottakkal, és örül, hogy a játékosai közül senki sem sérült meg.

– Mindkét csapat presszingelt és játszani akart, ilyen szempontból igazságos eredmény született. A második félidőben tudtunk kialakítani pluszhelyzeteket, de a Fehérvár is. Sikeresen elkerültük a sérüléseket, ami nagyon fontos egy ilyen erőltetett menetben. Minden meccsen győzni akarunk, így volt ez a Barcelona ellen, és így volt ez mai is. Tudatosak voltak a cseréink, szerettünk volna agresszíven focizni, ezért cseréltünk friss csatárt a végén.


 

A Ferencváros vezetőedzője beszélt a Juventus elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésről is, külön kitérve Cristiano Ronaldóra.

– Meglátjuk, játszik-e holnap. Ha igen, akkor kalkulálnunk kell vele, de igazából mindegy is, ki lesz a pályán, mert a Juventusban topjátékosok vannak. Mi hazai pályán fogunk szerepelni, és a BL-meccseken nincs veszítenivalónk: csak nyerhetünk tapasztalatot, ahogy tettük azt a Barcelona ellen is – idézte fel Szergej Rebrov szavai a Nemzeti Sport.

Márton Gábor fehérvári mester kissé csalódott volt a végeredmény miatt.

– A mi akaratunk érvényesült inkább, de kihagytuk a helyzeteket, a Fradinak pedig ajándékoztunk egy könnyű gólt. Mezőnyben nagyon jól játszottunk, mi voltunk a jobb csapat, de ez eredményben nem mutatkozott meg sajnos. Szerdán viszont a Ferencvárosnak fogunk szurkolni.

www.magyarnemzet.hu

 

Megjegyzések