Rebrov Csontos jövőjéről nyilatkozott

 Dominik letette a névjegyét!

Az 5. fordulóból most bepótolt NB I-es mérkőzésen a Budafok 3–0-ra kikapott odahaza a címvédő és éllovas Ferencvárostól. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

A Ferencváros trénere, Szerhij Rebrov azzal kezdte: örül, hogy két nyeretlen meccs után csapata önbizalom-növelő győzelmet aratott.

„Sok helyzetet kialakítottunk, nagyon fontos, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést, és készülünk a következő találkozóra.”

A Fradi második gólját a Lasa Dvali sérülése miatt csereként beálló Csontos Dominik szerezte, akinek a harmadik NB I-es találkozóján ez volt az első találata.


 

„Még csupán tizennyolc éves, nagyon sok lehetőség rejlik benne, csak rajta múlik, hogy mit hoz ki magából. Örülök, hogy az első csapatban tud játszani, és meglátjuk, mit hoz számára a jövő.”

Az FTC ezzel a győzelemmel 10 pontosra növelte az előnyét a Kisvárdán vereséget szenvedő Mol Fehérvár előtt.

„Még mindig van hátra tizenhat meccs, csak most vagyunk túl a felén a szezonnak” – reagált a felvetésre szűkszavúan az ukrán tréner.

A Budafok vezetőedzője, Csizmadia Csaba elismerte, hogy a vendégek megérdemelt győzelmet arattak.

„A mérkőzés képe alapján az bánt, hogy két tizenegyesből és egy oldalszabadrúgásból kaptuk a gólokat. Egygólos hátrányban még bíztam a pontszerzésben, viszont a második után úgy éreztem, hogy eldőlt a meccs. Becsülettel csinálták a srácok, de kijött a különbség. A Ferencváros tényleg nagyon jó csapat, egyelőre nekünk nem vele kell felvennünk a versenyt. Jönnek a következő összecsapások, nekünk azok a legfontosabbak most már.”

www.nso.hu

Megjegyzések