Rebrov könyörtelenül őszinte volt a DVTK elleni vereség után

Vezetőedzőnk most sem rejtette véka alá a véleményét.

Mint megírtuk, magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk 1-0-ra kikapott a DVTK-tól az NB I 2. fordulójából elhalasztott, szerdán bepótolt mérkőzésen. 2021 első bajnokiját követően vezetőedzőnk, Sergei Rebrov sajtótájékoztatón összegzett.


 

- Túlvagyunk az év első mérkőzésén, ami nehéz volt, szerintem két és fél hét nem elég a tökéletes felkészüléshez. A Diósgyőr megtalálta a nyerő taktikát. Noha alakítottunk ki helyzeteket, gól nélkül nem lehet mérkőzést nyerni – kezdte vezetőedzőnk, aki a 61 meccset megélt hazai veretlenségi rekordunkról is szót ejtett. - Sajnos a rekordok néha megszakadnak. Mélyen védekezett az ellenfél, részünkről ezúttal hiányzott a kreatív játék a középpályán. Az első félidőben több helyzetünk volt. Attól függetlenül, hogy elveszítettük a mérkőzést, előre kell tekintenünk.

Mi volt a hiba a kapott gólnál? - kérdezték Rebrovtól.

- Ki kell elemeznünk a mérkőzést, mert nem csak a gólnál hibáztunk. Koncentrációs hibáink voltak, néha feleslegesen idéztünk elő szabadrúgást. A védelem a játék alapja, de ezúttal a támadójátékunk sem működött.

Az MTK Budapesttől igazolt két labdarúgó, Katona Máté és a szerdán debütáló Gera Dániel állapota felől is érdeklődtek a sajtótájékoztatón.

- Katona Máté sérült, rá egyelőre nem számíthatok. Gera Dániel mai teljesítménye rendben volt, mint mindenki, ő is mindent megtett a győzelemért.

 www.fradi.hu


Megjegyzések