Tokmac megszólalt az átigazolásával kapcsolatban

 Ennyi volt?

A Ferencváros támadója hazájában elismerte, hogy a kilencedik kerületi klub tárgyalásban áll az Antwerppel, és honlapunk is úgy értesült, hogy nagy valószínűség szerint Tokmac Belgiumban folytatja pályafutását.

A norvég Nettavisen információja szerint a belga élvonalban szereplő Royal Antwerp tárgyalásokat folytat a Ferencvárossal Tokmac Nguen szerződtetéséről. Az üggyel kapcsolatban a lapnak megszólalt a Fradi támadója is, aki elismerte a belga klub érdeklődését.


 

– Meg tudom erősíteni, hogy az Antwerp érdeklődik irántam, és tárgyal a Ferencvárossal – nyilatkozta a zöld-fehérek egyik legjobbja.

A csakfoci.hu is úgy értesült, hogy valóban tárgyalásokat folytat a két klub Tokmacról, az Antwerpnél pedig nagybevásárlás megy végbe a téli átigazolási szezonban,

ezért jó esély van arra, hogy meg is egyeznek a felek egy reálisnak mondható átigazolási díjról, továbbá a 27 éves támadó is hajlik a váltásra.

A norvég csatár 2019 februárjában érkezett a Ferencvároshoz, amelynél ezidáig 87 tétmeccsen 27 gólt és 14 gólpasszt jegyzett, a Transfermarkt pedig 2.8 millió euróra becsüli a piaci értékét.

www.csakfoci.hu

 

Megjegyzések