Horváth Ferenc: Megérdemeltük volna az egy pontot

A lefújást követően így értékeltek a vezetőedzők.

A Ferencvárost irányító, Szerhij Rebrov elégedett csapata teljesítményével.

„Motiváltak voltak ma a játékosaim. Nagyon nehéz olyan csapat ellen játszani, amely ilyen kompakt védekezéssel áll fel. A második félidőben Dibusz Dénesnek nagyon sok védenivalója akadt a kontratámadásokkal veszélyeztető Honvéd helyzeteinél.”

Az FTC trénere kapusát tartja a mérkőzés legjobbjának.


 

„A legtöbben mindig azokat az emelik ki, akik a gólokat szerzik, ma viszont Dénes lehetne a meccs embere. Ettől függetlenül nem szeretek kiemelni senkit sem. Nagyon jól játszott a csapatunk, a múltkori, Mezőkövesd elleni döntetlent sikerült ellensúlyoznunk, és ebben a szellemiségben folytatjuk a továbbiakban.”

A Budapest Honvéd új vezetőedzője, Horváth Ferenc úgy véli, csapata biztatóan játszott, ám nem volt szerencséje.

„Két ellentétes félidőnk volt. Az első nem sikerült jól, a második annál inkább. Voltak helyzeteink, kapufánk, az utolsó percig mentünk előre, és próbáltunk egyenlíteni. Ahhoz, hogy legyőzd a Ferencvárost a saját pályáján, három tényezőre van szükség: a Fradinak legyen rossz napja, neked, vagyis az ellenfélnek legyen nagyon jó, és kell a szerencse is. Ez a három ma nem jött össze sajnos.”

Horváth szerint igazságos lett volna, ha döntetlennel zárul a találkozó.

„Úgy éreztem végig, hogy fogunk egy gólt rúgni. Megérdemeltük volna az egy pontot, és az én munkámat is nagyban segítette volna, ha ma betalálunk. Így most pont nélkül kell visszamennünk Kispestre, de a játékunk biztató volt.”

www.nso.hu

 

 

Megjegyzések