Tokmac meghívót kapott a norvég válogatottba

 Töki nagy lehetőség előtt!

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros 27 éves támadója, Tokmac Nguen meghívót kapott a norvég válogatottba a márciusi világbajnoki selejtezők előtt. 

Stale Solbakken norvég szövetségi kapitány bizalmat szavazott az FTC 27 éves játékosának, és behívta a 31 fős bő keretbe. Tokmac Nguen ennek kapcsán a norvég TV2-nek adott interjút.

– Büszke vagyok, ezzel az érzéssel utazok majd el az első csapattalálkozóra. Szeretnék élni az eséllyel, mindent meg fogok tenni ennek érdekében. A legfontosabb az, hogy rettenthetetlenül, hatalmas bizonyítási vággyal, aggodalom nélkül vágjak bele – kezdte az FTC játékosa.


 

– Volt olyan időszak korábban, amikor úgy éreztem, megérdemlem az esélyt, de őszintén, most nem számítottam rá. Ha sokszor figyelmen kívül hagyják az embert, akkor már nem támaszt elvárásokat egyes dolgok felé – válaszolta arra a kérdésre Tokmac Nguen, hogy sokak szerint már ősszel meghívót kellett volna kapnia a Ferencváros BL-szereplése során.

A norvég támadó kitért jelenlegi saját és az FTC formájára is.

– Nem könnyű mindig ennyi ponttal vezetni a bajnokságot és folyamatosan nyerni a meccseidet, kicsit olyan helyzetbe kerültünk, mint korábban a Liverpool. Az én formám sem tökéletes jelen pillanatban, ezt beismerem, de mindent megteszek, hogy jobbá váljak – zárta a norvég.

A teljes cikket a Nemzeti Sport honlapján olvashatják.

www.magyarnemzet.hu

 

Megjegyzések