Gyurcsány rátámadt a Fradistákra!

Nem hagyjuk! Hajrá Fradi!

Szombaton életbe lép az újraindítás újabb fokozata. A mai napra, péntekre pedig már Pfizer-oltásra is megnyílt az online időpontfoglaló. Ezek örömteli és jó hírek, hiszen már látszik a fény az alagút végén, egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy visszakapjuk a régi, normális életünket. Mindezek ellenére az oltásellenes baloldal vezetője, a Demokratikus Koalíció elnöke az alábbi posztot tette ki a hivatalos Facebook-oldalára:

„ […] Kubatov focicsapata miatt megnyitják a Pfizer-csapokat, de akinek korábban szüksége lett volna rá, azok nem kaptak.
Legyen akkor innentől minden nap szabad vakcinaválasztás. Ne csak Fradi meccs előtt. Rendben van, fiúk?”

Ez súlyos hazugság és demagógia!


 

Hiszen az általa kiemelt, holnapi Fradi mérkőzésre csak és kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezők válthatnak jegyet.

Ahogy az a klub honlapján feketén-fehéren olvasható.

„Arra kérjük 18 év feletti szurkolóinkat, hogy kizárólag akkor váltsanak jegyet a mérkőzésre, ha már megkapták védettségi igazolványukat. Azokat, akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba, és jegyeik árát sem igényelhetik vissza! […] Fontos, hogy 18 év feletti bérletes drukkereink, a VIP-jegyet váltók és bérleteseink is csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be a stadionba. A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes.”

Tehát, aki ma kap bármilyen oltást – akár Pfizert, akár más vakcinát –, biztos, hogy nem fog érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezni a szombati mérkőzés időpontjáig, hiszen legalább egy hét, mire megkapja az igazoló kártyáját.

Tetten értük a Böszmét!

Ismét hergelni akarta ezzel a felháborító, igaztalan posztjával az embereket, és természetesen egy füst alatt Kubatov Gáborba és a Fradiba is bele akart egyet rúgni.

Elég volt a baloldal felháborító hazugságaiból!

 Csépányi Balázs - www.magyarnemzet.hu

 

Megjegyzések