Rebrov: El kell beszélgetnem a fiúkkal, ez nagyon kevés

A Mester keményen kiosztotta a srácokat! 

Szergej Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője meglehetősen feldúltan nyilatkozott a kisvárdai vendégjáték, a 0-0-s döntetlen után. Az ukrán edző nem érti, miért játszott bátortalanul a csapata. – El kell beszélgetnem a fiúkkal – jelentette ki sokat sejtetően. 

– Nem érdemeltünk győzelmet, nem játszottunk jól. Csak azt nem értem, miért nem. Hogy nyomás lenne a csapaton? Tizenhárom pont az előnyünk: mi lenne akkor, ha ugyanannyi pontunk lenne, mint a Kisvárdának? – Szergej Rebrov nem rejtette véka alá a véleményét, miszerint rendkívül elégedetlen a csapata kisvárdai teljesítményével.

– El kell beszélgetnem a fiúkkal, vajon csak az idény végét várják, vagy futballozni is akarnak. Megpróbáltam arra ösztönözni őket, hogy bátran támadjanak, ezzel szemben lassan, túlzottan a biztonságra törekedve futballoztak – folytatta.


 

Arra a felvetésre, miszerint a rossz nyelvek szerint a Ferencváros az Újpest ellen akarja végleg lezárni a bajnoki cím kérdését, Rebrov így felelt: – A Ferencváros itt akart ünnepelni. Mindenki itt akart ünnepelni.

A Fradi a Puskás Akadémia ellen a hajrában már jól játszott, úgy lett döntetlen a mérkőzés, most viszont gyenge teljesítményt nyújtott. Megkérdeztük Rebrovtól: a gyenge játék vagy az elmaradt bajnokavatás bántja jobban?

– Elsősorban a játék miatt vagyok csalódott. Nem értem, mi történt. Lassúak voltunk, túlzottan biztonságra törekedtünk, mintha nem vettük volna a komolyan a meccset. El kell beszélgetnem a fiúkkal, le akarják-e végre zárni a bajnokságot, vagy arra várnak, hogy a Puskás Akadémia hibázzon.

Kemény szavak. Ahogy Szergej Rebrovtól megszokhattuk. Aki lehet, hogy nem a futballtörténet legbarátságosabb edzője, viszont sohasem beszél mellé.

Supka Attila: Szabályos gól volt

Supka Attila, a Kisvárda vezetőedzője érthetően azt emelte ki a találkozó után, hogy a játékvezető szabályos gólt vett el a csapatától.

– Megszerveztük a védekezésünket, abból próbáltunk meg átmenni kontrába. Ez sikerült többször is, illetve voltak periódusok, amikor mertünk futballozni, helyzeteket teremtettünk. Kapura lövéseink is voltak, ellentétben az elmúlt időszakkal. Egy dolog hiányzott csak, a gól, amit végül is megszereztünk. Visszanézve a szituációt nagyon rossz döntést hozott az alapvonali bíró, illetve a játékvezetőnek nem kellett volna hagynia magát befolyásolni, hiszen először megadta a gólt. Nem történt semmi, a ferencvárosi játékos a saját kapusával ütközött. Ez nagyban befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét, hiszen három pontot szerezhettünk volna, ami a mi helyzetünkben nagyon fontos dolog.

N.M - www.magyarnemzet.hu

 

Megjegyzések