A Fradi meglepő igazolása a világ másik végéről érkezhet

Ha ez igaz....

Sajtóhírek szerint az ausztrál élvonalbeli Western Sydney Wanderers középpályása, Keanu Baccus lehet a Ferencváros egyik következő igazolása, miután a felek a megegyezés küszöbére léptek. 

Ausztráliában jelent meg a hír, mely szerint a helyi élvonalbeli Western Sydney Wanderers 22 éves középpályása, Keanu Baccus a Ferencvároshoz igazolhat. A The World Game szerint a főként védekező feladatokat ellátó és a 6-os pozícióban futballozó Baccus ausztrál dollárban számolva hatszámjegyű összegért kerülhet a magyar bajnok FTC-hez és több évre írhat majd alá új csapatához. A portál úgy tudja, közel kerültek a megegyzéshez a felek az ügyben.


 

Hozzáteszik, hogy 2022-ig élő szerződéssel rendelkező ausztrál utánpótlás-válogatott középpályás nagy álma válhat valóra az Európába igazolással, nyolc hónappal azután, hogy kis híján a dán élvonalbeli AGF Aarhus játékosa lett.

www.csakfoci.hu

A Dél-Afrikában született, de ausztrál állampolgár Baccus 2014 óta szerepel klubjában, 2017 óta az első csapat tagja. Az A-League 2020/2021-es idényében a 176 centiméter magas és 500 ezer euróra taksált futballista valamennyi, azaz 24 találkozón szerepet kapott, ezeken 1 gól és 4 gólpassz volt a mérlege.

 

Megjegyzések