Kocsi és lakás nélkül – újabb adalék Rebrov távozásához

 Ez azért már komoly...

Újabb adalékkal szolgált az Origó ahhoz a lapunk által közölt értesüléshez, miszerint Szergej Rebrov nem marad a Ferencváros vezetőedzője. A portál úgy tudja, az ukrán edző már márciusban felmondta budapesti lakásbérleményét. 

Rebrov már idén márciusban felmondta XI. kerületi, 250 négyzetméteres luxusbérleményét, valamint elvitette Budapestről Aston Martin típusú luxusautóját – írja az Origó, ezzel az értesüléssel támasztja alá azt lényegében tényként kezelhető értesülést, miszerint az ukrán edző elhagyja a Ferencvárost.


 

A lap is idézi Rebrov interjúját, amelyet a Zbirna című ukrán lapnak adott szerdán, ebben a tréner sértetten arról beszél, több tiszteletet várt volna a Ferencvárostól.

Lapunk kedden saját információ alapján arról számolt be, Rebrov az Egyesült Arab Emírségekben szereplő el-Ajnnál – Dzsudzsák Balázs korábbi klubjánál – folytatja edzői pályafutását, mégpedig nagyon kedvező, egy évre szóló, négymillió eurós fizetésért. Mi úgy tudjuk, a tervek szerint Rebrov 2022 nyarától visszatér a Dinamo Kijevhez. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy szerdai hír szerint a Dinamo 2023 nyaráig meghosszabbította jelenlegi edzője, a román Mircea Lucescu szerződését.

Ami legalább biztos: pénteken megkezdődik a Ferencváros felkészülése a 2021–22-es idényre azzal, hogy Hajnal Tamás sportigazgató összehívta az edzői stábot.

www.magyarnemzet.hu

 

Megjegyzések