Kubatov: Baranyi Krisztina eltökélte, hogy kivérezteti a Fradit

„Sosem gondoltam volna, hogy a Fradinak egyszer majd saját otthonával kell hadakoznia” – írta közösségi oldalán az elnök.

Baranyi Krisztina mégis hátat fordított nekünk – írja Kubatov Gábor – a Ferencvárosi TC elnöke – a Facebookon.

A klubvezető felidézte: 2020 elején csupán annyit kértek, hogy az önkormányzatnak befizetett adót a klub kapja vissza. Ezt az összeget utánpótlás-nevelésre és tömegsportra fordították volna, ahogy ezt eddig is tették.


 

Végül azonban, mint a posztból kiderül, Baranyi minden támogatást megvont a Fraditól. Kubatov szerint a polgármester eltökélte, hogy kivérezteti a klubot. „Sosem gondoltam volna, hogy a Fradinak egyszer majd saját otthonával kell hadakoznia” – jelentette ki.

„Látjuk, hogy rá nem számíthat az FTC. Nem számít. Nélküle is folytatjuk a munkát. A sok száz gyerek, aki a Fradinál nevelkedik, minket igazol” – zárja posztját a Fradi-elnök, aki szerint  „az FTC jelene és jövője valamennyi ferencvárosi lakosnak a szívügye”, és ez már 122 éve így van.

Sosem gondoltam volna, hogy a Fradinak egyszer majd saját otthonával kell hadakoznia. Az FTC jelene és jövője valamennyi ferencvárosi lakosnak a szívügye. Ez már 122 éve így van.

Baranyi Krisztina mégis hátat fordított nekünk. 2020 elején csupán annyit kértünk, hogy az önkormányzatnak befizetett adót a klub kapja vissza. Ezt az összeget utánpótlás-nevelésre és tömegsportra fordítottuk volna, ahogy ezt eddig is tettük. Arra kértük a polgármestert, hogy ne nyerészkedjen az orsz...

Továbbiak

 

Megjegyzések