Új idegenbeli mez! - VIDEÓ!

Labdarúgócsapatunk a következő szezontól vadonatúj mezben lép pályára az idegenbeli mérkőzéseken – VIDEÓ!
 A 2018/19-es idényben is új mezt kap NB I-es futballcsapatunk. Az összeállítás egyik különlegessége az arany és a fehér szín párosítása.


„A tavalyi meznek nagy sikere volt az aranyszínű betéttel, ezért azt szerettük volna, ha a hazai és az idegenbeli mez egy komplex egészet alkot, így került az arany az idegenbeli összeállításba” – kezdte az új mez bemutatását Bárdos Balázs, a Nike Magyarország sportmarketing vezetője. „Az arany szín azt jelképezi, hogy Albert Flórián 50 éve nyerte el az Aranylabdát, a fehér pedig inkább technikai jelleget képvisel. Egyfelől beleillik a Ferencváros tradíciójába, másfelől szigorú szabályozás vonatkozik az idegenbeli mezekre, ezért a dizájnerekkel és a klubvezetőkkel úgy döntöttünk, hogy ez egy teljesen letisztult, fehér mez lesz, amelyben csak a kontúrokban és a lenyomatokban jelenik meg az arany szín” – tette hozzá Bárdos Balázs.

A mez felső részének másik érdekessége, hogy a nyakrész hátsó részénél megjelennek a magyar nemzeti színek.

„Ez a felület kifejezetten azért van, hogy egyedi dizájn kerüljön rá. A piros, fehér, zöld nemzeti színek kis körök formájában való megjelenítése pedig abszolút a Fradi újítása volt. Nagyon jó ötletnek tartottuk és a kivitelezés is jól sikerült. Remélem, hogy a következő meznél már a harmadik csillagot is felvarrhatjuk a címer fölé” – árulta el a Nike Magyarország sportmarketing vezetője, aki elmondta, hogy a kinézet mellett a komfortosabb használat érdekében is változtattak az eddig megszokott összeállításon.

„A korábbi mezhez képest ez az összeállítás sokkal többet tud. Ilyen például, hogy ezt a speciális Dri-Fit anyagot lézervágásokkal tettük könnyebbé és lélegzőbbé. A mez teljes hátsó és oldalsó része ilyen eljárással készült, így 25 %-kal „lélegzőbb” lett” – magyarázta Bárdos Balázs.
 Labdarúgócsapatunk a csütörtökön 19 órakor kezdődő Maccabi Tel-Aviv elleni Európa Liga-selejtező mérkőzésen az új mezben lép pályára. A találkozón az első félidő lefújása után 10 eredeti, dedikált mez, valamint játékosaink képével ellátott pólók repülnek a lelátóra főtámogatónk, a Telekom jóvoltából. Az EL-selejtező jegyinformációit ITT, a szurkolói tájékoztatót pedig ITT találja, míg a meccsnapi programokról bővebben IDE kattintva olvashat.

Az új idegenbeli mezt keresse július 17-től a Fradi Shopban vagy rendelje meg a shop.fradi.hu-n.
www.fradi.hu

Megjegyzések