A nagyszájú (kis) Kokó nekitámadt a Fradinak

 Hol a pofátlanság határa?

Kovács István (MOL Vidi FC) örökifjú hatalmas tehetsége ismét a Fradival és a bíróval foglalkozott...

Az elmúlt hétről:

– Szörnyű mérkőzés volt a részünkről, ezt tudjuk mi is nagyon jól. Ez hiányzott a repertoárunkból, erre mondják azt, hogy rutinból tud nyerni egy-egy csapat. Az igazán nagy csapatok ismérve ez, hogy amikor nem megy úgy a csapatnak, nehezebb napjuk van, akkor is meg kell tudni nyerni egy mérkőzést. 

A másik része pedig az, hogy nekünk sokkal nehezebb dolgunk van, mert 
a Ferencváros ellen több csapat is feltartott kezekkel megy, főleg a Groupamába, ezt láthattuk a szombati nap folyamán is. 

Ez szomorú, mert ezek a meccsek nem készítenek fel a nemzetközi kupaporondra, arra azok a mérkőzések készítenek fel, amiket mi a Ferencváros ellen vívunk.
Ebből kellene sokkal több, ilyen szempontból összevonnám a Honvéd és a Fradi elleni találkozót. Ami a mai meccset illeti, gratulálok a Honvédnak, kellemetlenek voltak. Öt védő ellen mindig nehéz játszani, de nem ez volt az első alkalom, hogy legyőztük őket, úgyhogy legyen az ő problémájuk, hogy hogyan is kell ellenünk játszani.

Az FTC-vel zajló versenyfutásról:

– Örülök, amikor nem egy időben játszunk a Fradival. Ha mi játszunk előbb, akkor nyomást tudunk helyezni a Ferencvárosra, ha pedig ők játszanak előbb, akkor ha pontokat vesztenek, az plusz motiváció, ha pedig nyernek, az szintúgy, mert akkor tudjuk, mi a dolgunk, és le kell hoznunk a mérkőzést, ha nem szeretnénk leszakadni. Ezt nekünk el kell fogadni, ezért játszunk a Vidiben.

A rutinról:

– A BATE-meccs után elmondtam, hogy az a bizonyos nemzetközi rutin hiányzik belőlünk, hogy egy-egy adott mérkőzést a mi javunkra tudjunk fordítani. Most is az volt, hogy a csapaton nem látszott az, hogy idegeskednénk, attól függetlenül, hogy nem úgy ment a játék. Tudtuk, hogy lesz lehetőségünk, ahogy a Honvéd játékában is benne volt, hogy gólt szereznek, de ez az erősségünk, hogy le tudunk hozni mérkőzéseket kapott gól nélkül, ha pedig jön egy lehetőség, azt megpróbáljuk kihasználni. Ebből sajnos ma elég kevés volt, de az is elég volt a győzelemhez.

Vad II István teljesítményéről:

– A játékvezetőt nem szeretném kommentálni, de az érdekesség, hogy Vad II István nekünk vezethet mérkőzést, míg más csapatnak nem.
Eredeti cikk: http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/honved/honved-vidi-egyertelmu-11-es-volt-a-fradi-ellen-tobb-csapat-feltartott-kezzel-megy-a-palyara-reakciok
www.csakfoci.hu

Megjegyzések